PC mi, 2. el Xbox One S mi?

Hocam sana satayım isterseniz xbox one s için sadece 2100 tl
Ilan linki(satan kişi benim) ; XBOX ONE S+ 20 OYUN SADECE 2100 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 929173923

Kanka bak şimdi birinde oyun oynayabiliyorsun birinde sohbet edip mesajlajıp alışveriş yapıp oyun oynayabiliorsun ve PC'yi tercih ediyorum ben. Xbox'da belki mesajlaşma vardır ama tek oyun oynayacaksan Xbox ama YouTube Discord oyun gibi şeyler için PC.
Hocam sana satayım isterseniz xbox one s için sadece 2100 tl
Ilan linki(satan kişi benim) ; XBOX ONE S+ 20 OYUN SADECE 2100 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 929173923
bi tercih konusuna gelip reklam yapma lütfen satmak istiyorsan discorddan mesajlaşın hemen gelipte fırsat bu fırsat demeyin.

PC alacaksanız 4 çekirdekli olanı alın hem daha güçlü, hem de geleceğe yatırım olur ileride paranız olursa daha iyi ekran kartı takarsınız.
Bir de PC'de Game Pass var oradanda bir şeyler oynayabilirsiniz.

Ya bu foruma mesaj yazıyorum başkaları da mesaj yazıyor ama bana bildirim gelior bakıom ne etiketlemiş ne de mesajımı alıntılamış nasıl kapatacağım bunu konu sahibine gitsin bildirimler
Şimdi yeni bir konu açacağım orada PC toplama için.

Beni de etiketler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…