Pc mi Konsol mu?

Eğer bilgisayar ihtiyacın yok ise konsol almalısın. Ancak oyunlara 200-250 TL verecek paran olmalı. Fakat oyun konusunda 4000 Tl ile yapılan sistem konsoldan üstün olur.

Eğer vatan bilgisayardan sistem toplarsanız tabi ki mağazadan prosedüre göre ücretsiz olarak bilgisayarınızı toplayabiliyorlar.

4000 tl ye sistem toplasan konsoldan üstün olur öyle bir sistem evet ama exclusive oyunlarını araştır konsolun sonra o exc. oyunlar senin dikkatini çekiyorsa ve zevkli görünüyorsa konsol almayı düşün.Ben sırf last of us remastered oynamak için pc yi satıp ps4 almayı düşünmüştüm :D sende ona göre karar ver exc oyunları hoşuna gidiyorsa konsol al.

Eğer oyunlara mod vs. kuruyorsan pc tercih etmelisin. PC toplama konusunda pc bileşenlerini alacağın yer sana yardımcı olacaktır yada burada konu açabilirsin.

Kesinlikle PC olmalı, en büyük sebeplerden, PC'yi daha kolay upgrade edersin fakat bir ps4'ü ps5 çıktığında satman, ardından ps5 alman gerekir, fakat PC'de ekran kartın mı eskidi ? Hemen aç Vatan'ı al bi ekran kartı upgrade yap, ama sen dersen ki ben sadece konsola özel oyun oynamak isterim, o zaman konsol al.

Tabiki PC toplamalısın bilgisayarın verdiği kaliteyi konsol vermez tabi konsolun da farklı yönleri var ama bilgisayarın artıları daha çok arkadaşların söyledikleri gibi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı