Pc mi Konsol mu?

Eğer benim gibi toplayıp parçaları birleştirmekten anlamıyorsan gamebook alabilirsin fakat boşa para da ödersin.
Şöyle bir seçenekte var Vatan'dan alırsın orda birleştirip yollarlar.

Ayrıca FPS değerlerinde oyundan oyuna değişir.Örneğin LoL'de ultra ayarlarda 4000 tl lik sistemde en az 100-150 fps alırsın.

Vatanda bana yardimci olurlarmi sistemin uyumlu olup olmadiğini soylerlermi. Oyun olarak grafik manyaği değilim ama pes bf4 wolf.team titanfall gibi oyunlarda performansi nasil olur

Zaten o uyumluluk konusunda uğraşmana gerek yok Technopat Youtube sayfasına giriver orada sistem önerileri var oradaki sistemlerde yaklaşık senin bütçende, onları al hiç sorun yaşamazsın.

Sanırım belirttiğin tüm oyunlarıda en az 30 fps oynarsın.(Wolf Team hariç tabi o 200 fps :D )

Tamam videoyu izlemistim ama bana hersey dahil 4000 tl olcak ve oyunlar 1080p demi 30 fps alirim ve orneğin arkada skype falan calissa sorun olurmu
Bu sistem beni kac yil goturur? konsol keyfi verirmi

Zamanı geldikçe güncellemen lazım tabi.Konsol keyfi verir mi yanlış bir soru olmuş.O senin oyun zevkine bağlı.Konsol oyunlarını ve gamepadi seversin konsol alırsın PC'de klavye fare seversin PC alırsın ama önerim daima PC'den yana

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı