Superova

Centipat
Şimdi tablet almayı düşünüyordum film dizi izlemek için Samsung S9+ ama PC de olabilir. Tabletim var ama 8 yillik goruntu kalitesi kötü. PC alsam oyun için alırım oyun da fazla oynamıyorum. Film dizi izliyorum kısaca tablet mi PC mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtirseniz daha iyi olur. Oynadığınız oyunlara göre PC fiyatı da bayağı bir değişkenlik gösterir.

Elbette PC. Film ve dizi izlemenizin yanı sıra yapabileceğiniz şeyler çok daha açık ve geniş, tercihinizi bilgisayar almaktan yana kullanmalısınız. Seyahat ediyorum ve yanımda bulunsun diyorsanız da dizüstü bilgisayarlara göz atın.

Oyun oynamayı sevmiyorsan, tablet almanı tavsiye ediyorum bence.

Senin durumunda bence net olarak tablet daha iyi bir seçim.

Bütçe belirtirseniz daha iyi olur. Oynadığınız oyunlara göre PC fiyatı da bayağı bir değişkenlik gösterir.
En fazla 22k

@484334 @iWaxie @Ellie7091 @B 52 Stratofortress PC alacaksam eger masaustu dusunuyorum çünkü bunu alsam ve bir monitör klavye ve fareyi BİM'den halederim.

Son düzenleme:
Hocam bence kasa ve monitör için yeni konu açın arkadaşlar ilgilenir ben piyasadan biraz uzağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…