PC Mi, Xbox One Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
10
Yer
Muğla
Daha fazla  
Profil Kapağı
1526212193
Arkadaşlar bu konu dünya kez açıldı ama hiçbirinde aklıma takılan sorular cevaplanmamış. Ben hep konsolları sevmişimdir. Oynanış rahatlığı, birkaç saniyede hazır hale gelmesi falan bana hep çok kolay gelmiştir. Zamanında PS2 aldığımda falanda böyleydi. Neyse işte. Kısaca konsolları seviyorum. Ama benim derdim başka. Xbox One bildiğiniz gibi Microsoft'un. Yani bu demek oluyor ki çıkan Exc. oyunların çoğu ya time exclusive oluyor ya da birkaç ay sonra PC'ye çıkıyor. Açıkçası son birkaç gündür inanılmaz Sunset Overdrive oynamak istiyorum. Dövüş mekanikleri nedense Bayonetta'yı andırdığı için gittikçe büyüyen bir oynama isteği var içimde. Sizce bu oyunlar PC'ye çıkar mı? Bu arada hemen hemen 2000-2500 TL gibi bir bütçem var. PC toplamak istersem yine aynı bütçe olacak. Monitörüm de var. Yine de 60 FPS oyun oynamayı da istiyorum. Açıkçası arada kaldım. Bu oyunlar başka bir platforma Exc. çıksa gözüm kapalı tercih yapardım ama Xbox One'a çıkınca işler biraz değişiyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Birde yakınlarda çıkacak Scalebound var. Bu oyunun PC'ye gelmesi neye bağlı? Birde oyunları klavye ve mouse ile oynamıyorum. PC'de oyun oynarken PS4'üm olduğu için Dualshock 4 bağlayıp oynuyorum. O açıdan controller ile ilgili bir sıkıntım yok. Bu arada GT 840M'li bir Casper dizüstüm var. İyi kötü idare ediyor.

Konsola delice seven arkadaşım PS4 alıp 1.300tl'sini çöpe attığını söylüyor şuan pc aldı R9 380x+FX 6350

Konsol'u almakla kalmıyosunuz oyunları çok pahalı ve siz birde Xbox demişsiniz xbox'ın Türkiyede çevresi PC almakta ciddi fayda var. Bütçenizi söyleyin sisteminizi toplayalım.

Bir Xbox one 1300 tl. Buna 200 tl BİR tane kumanda aldın. Sonra 200 tl civarında olan bir oyun aldın ki zaten daha ucuzu yok. Ve kasma vb sorunlar yaşıcan. Sonra Allah belasını versin bu konsolun dicen. Bak dostum, Ben senin yerinde olsam 3000 civarında bir oyun bilgisayarı alırım. Sonra steam hesabımdan 10,20,30 tl lere oyun alırım ve en az 10 (ON) YIL garanti eğlenirim. Zaten her 10 yılda bir bilgisayarlar yenileniyo. Zaten gümrük vergisi arttı. Hem de çok fazla bir miktarda. Ayriyeten HER ŞEYE zam geldi. Tabi Steam'a gelmedi, gelmez . Ee zaten dolar yükseliyor. Yani ben olsam tabiiki PC...

Bende PS4 var. Açıkçası ben PC'mi satıp konsol almayı düşünüyorum. Veya PS4'ü satıp ama PS4'ü anlık bir sinir ile satma kararı vereceğim için öbür güne heralde ilanı falan kaldırırım. Bu arada bana oyun fiyatları şöyle böyle diye gelmeyin.
Bir Xbox One 1300 TL. Buna 200 TL bir tane kumanda aldın.
Şimdi Xbox One'ın içinden zaten Xbox One Controller geliyor. Ayrıca her oyuna 200 TL vereceğim falan yok. Her oyun 200 TL değil ki ben oyunları TL değil $ üstünden alıyorum. Tam bir oyun fiyatıda en fazla 60$ oluyor zaten.
Benim istediklerim fiyat falan değil. Sizce Exc. oyunlar ne olur? Önemli olan o benim için.

Bence laptop al. Şahsen ben bazen hdmi ile televizyona bağlayıp uzanıp rahatlıkla laptopdan oyun oynuyorum. Eğer laptop alacaksan linkteki laptopu kaçırma. Asus X550JX-XX171D Intel Core İ7 2.6 Ghz 4 GB 1 TB 15.6" Fiyatı
Dizüstü bilgisayar kesinlikle düşünmüyorum. Zaten bu sene evden çıktığım yok.

Ama benim derdim başka. Xbox One bildiğiniz gibi Microsoft'un. Yani bu demek oluyor ki çıkan Exc. oyunların çoğu ya time exclusive oluyor ya da birkaç ay sonra PC'ye çıkıyor.
Benim derdim bu. 60 FPS Shadow Of Mordor yerine ben 30 FPS Scalebound oynamaya razıyım açıkçası. Ama Scalebound'u tutupta PC'ye de getirirseler açıkçası ben Xbox One'a verdiğim paraya acırım. Zaten PC toplasam bile oyunları Xbox One Controller alıp oynayacağım. Çünkü gamepad hele ki Xbox One Controller kesinlikle çok daha keyifli bir oyun deneyimi yaşatıyor bana göre.

Konsol'da nasıl kasma oluyormuş merak ettim. Ayrıca nasıl oluyorda her PC 10 senede bir yenileniyor? 2500 liralık bir PC en fazla 3 yıl götürür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…