PC Mi, Xbox One Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yaz tatilinde PS4 gelecek bana İçime kurt düştü. PS3'de de güncelleme yaparken hız düşüyor haklısınız ama PSN'in DNS adresleri şeklinde DNS ayarı yapınca serverde lag olmuyor. PS3'ümden biliyorum PS3'de de PS Move çok güzel. Killzone 3 ile beraber bir efsane

Sanırım kararımı verdim ben. Xbox One alacağım. 60 FPS tutkunu falan da değilim. Gerek yok gibi gözüküyor. Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Konuyu açtıktan sonra araştıracak fırsatım da oldu Exc. oyunları ve çıkaran firmaları. Konu kilitlenebilir.

Çok rahat görülüyor fark PS4 ile X1 arasında. Kesinlikle PC'de aldığım değerleri yakalayabiliyorum X1'da ama PS4'te ne yazık ki Bu arada kararımı verdim ben. Xbox One alacağım. Eğer başka sorunuz olursa konu açıp etiketleyin gelirim. Ama bu konu kilitlenebilir. Kararımı verdim ben.

Xbox One çözünürlüğü en fazla 900p, Ama PS4'ün ki 1080p o yüzden PS4 almanı öneririm.

Xbox One çözünürlüğü en fazla 900p, Ama PS4'ün ki 1080p o yüzden PS4 almanı öneririm.

Bende tam tersi PC yerine PS4 almaya karar verdim. Mortal Kombat X Gibi oyunları oynamak için. Sizin oynayamadığım oyunlar derken ne anlatmak istediğinizi merak ettim. Kasıyor mu yani?

Konsol alınacak ise grafikler çok önemsenmez zaten önemsense PC alınır.
Çok yanlış bir düşünce. Konsol alırken grafikler de önemli. PS4'ün grafikleri XBOX One'dan çok daha iyi. Shader hızlarını karşılaştırın. Hız farkından dolayı daha iyi gölgelendirme daha iyi texture ve daha iyi çözünürlüğe sahip olan PS4. Hem de açık ara. XB1 720p çalıştırırken PS4 1080p çalıştıracak. Bu büyük bir fark. Pikselleşme görmek istemiyorsanız kesinlikle PS4. PS4 ile PC'yi karşılaştırabilirsiniz. 1300TL PC Gaming vs 1300TL PS4 Gaming var. PS4 BF4'ü Ultra açarken 1300TL R7 250 bir ekran kartlı sistem Normal-Low ayarlarda açacak ikisi de 1080p olacak. Sadece işlemci hızı düşürülmüş yüksek seviye PC = PS4. Hatta PS4'de ekran kartı hızında çalışan GDDR5 RAM'ler var. Sadece oyun oynamak istiyorsanız 1000-1500TL arası PS4 çok daha iyi.

İlk olarak PS4 BF4'ü ultrada açmıyor. 900P normal ayarlar. İkinci olarak A10 7850K bile 1080P normal ayarlarda 50 FPS civarında veriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…