PC mi, Yoksa PS4 mü Alınmalı?

2.El i5 2400 fiyatı= 200 TL 2.El 8gb RAM fiyatı= 230TL Psu fiyatı = 100 TL GTX 1050 fiyatı = 700 TL Toplam=1230 TL 'dir. Evet dediğiniz gibi bütcemi aşıyor ama biraz zorlarsam pazarlık felan yapıp anlaşırsak alabilirim . Sizce nasıl ?
Bilgisayar demek çöpe atmak demek mi? Bilgisayarda binlerce bedava oyun var(Fortnite,LoL,Dota...). Ayrıca CS Go,PUBG gibi oyunlarda PS4 deki gibi pahalı değil.
Arkadaşım senin sözlerine katılıyorum ben PS4 alsam bile oyuna para vermem gerek , ama pc de öyle mi ücretsiz e spor oyunları olsun ücretsiz bayağı bir oyun var pc toplamayı düşünüyorum .

Kesinlikle pc diyorum.
Ps 4 var ve satıp 1700 tl civarina pc alıcam ps daha ucuz gibi gelebilir fakat oyunları pahalı.

Alabiliyorsanız alın derim. O bütçeye daha iyi alternatifler varsa onları da değerlendirebilirsiniz.

Herkesin fikir ve düşüncelerinizden dolayı çok teşekkürler... Sistem toplanacaktır.

Kesinlikle, bilgisayar almalısınız.

10 yıldır PC kullanıcısıyım konsola adapte olamıyorum o Gamepad ile hikayeli oyunları oynamak çok kötü geliyor bana böyle elime klavye-mouse almam lazım o hazzı tatmak daha çok hoşuma gidiyor. O yüzden tercihimi her zaman PC'den yana kullanıyorum. PS4'de sadece exc oyunlar ilgimi çekiyor ama onları da YouTube'da olgun cıvık cıvık hareketler yapmadan usluplu oynayan kişiler tarafından izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…