mikrofon ordada gözükmuyor . sadece hoparlör , realtek digiital output ve stereo karışımı var . hepside etkin.Aygıt Yöneticisi > Ses Girişleri ve Çıkışları > Mikrofon üstüne sağ tık > Cihazı etkinleştir yapabiliyor musunuz?
evet çift girişi var ikiside takılı . kulaklık asus tuf h5 liteJak girişli mi kulaklığın? Öyleyse kulaklık kutusundan bir aparat çıkar ona tak onu da hem kulaklık hem mikrofon tarafına takman lazım.
Yine aygıt yöneticisinde yukarıda donanım değişikliklerini tara seçeneği var, ona bir basın belki ondan sonra mikrofon ortaya çıkar.mikrofon ordada gözükmuyor . sadece hoparlör , realtek digiital output ve stereo karışımı var . hepside etkin.
bastım yine çıkmıyor. mikrofon bugüne kadar çalışıyordu. bugün ne oldu anlamadım .Yine aygıt yöneticisinde yukarıda donanım değişikliklerini tara seçeneği var, ona bir basın belki ondan sonra mikrofon ortaya çıkar.
Sevindim hocam hayırlı olsun.bastım yine çıkmıyor. mikrofon bugüne kadar çalışıyordu. bugün ne oldu anlamadım .
yardımlarınız için teşekkürler , sorunu çözdüm. farklı bi mikrofon taktım daha sonra onu çıkarıp kulaklığı taktım ve otomatik algıladı.
teşekkürlerSevindim hocam hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.