PC mikrofonu görüyor ama sesi almıyor

ArcadeDoll

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçenlerde bir bilgisayar aldım. Eski kulaklığımla devam ettim ama mikrofonum çalışmıyor. Jak kablosu 3 boğumlu yani mikrofonu var. Tek çıkışlı olduğu için çoğaltıcı alıp düzeltmeye çalıştım olmadı. Jaktan USB'ye dönüştürme aletini alıp denetim yine olmadı. Belki kulaklıkta sorun vardır diye başka bilgisayarda denedim ama sorun yok. Denetim Masası'ndan baktığımda ise mikrofonu görüyor ama sesi almıyor maalesef. Sebebini bilen biri var mı? Herhangi bir driver vs. mi indirmem gerekiyor?

Bilgisayarda mikrofonu açıp kapatan bir tuş var mı kardeşim 1 hafta kulaklık bozuk diye gexdi sonra baktım mikrofonu kapatmış tuşla .

Bilgisayarda mikrofonu açıp kapatan bir tuş var mı kardeşim 1 hafta kulaklık bozuk diye gexdi sonra baktım mikrofonu kapatmış tuşla .
Bilmiyorum ama internetten baktıklarımla birkaçını denedim yine olmadı. Bu arada ben buradan başlayına basamıyorum. Sizde bu açık mı bir bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…