sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Benim modem dışındaki bütün modemleri görüyordu. Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım şimdi hiçbir modemi görmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Benim modem dışındaki bütün modemleri görüyordu. Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım şimdi hiçbir modemi görmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.049 Çözümler 51 2 Mayıs 2021 #2 sefflex dedi: Benim modem dışındaki bütün modemleri görüyordu. Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım şimdi hiçbir modemi görmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara interneti kablo ile bağlamayı dener misiniz?
sefflex dedi: Benim modem dışındaki bütün modemleri görüyordu. Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım şimdi hiçbir modemi görmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara interneti kablo ile bağlamayı dener misiniz?
sefflex Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 182 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 st_140523 dedi: Bilgisayara interneti kablo ile bağlamayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Kablo girişi yok. Hem pc hende tablet olarak kullanılıyor
st_140523 dedi: Bilgisayara interneti kablo ile bağlamayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Kablo girişi yok. Hem pc hende tablet olarak kullanılıyor