Bedirhan ATA
Hectopat
Tek modül 16gb ram ile başlayıp ilerde bi 16gb tek modül almayı düşünüyorum doğru olur mu ?RAM değişilmeli bence. Dual channel e geçilmeli.Ve işlemci RX 590 indirimde bula bilirseniz almanızı öneririm.
16GB RAM yeterli olur kardeşim.Tek modül 16gb ram ile başlayıp ilerde bi 16gb tek modül almayı düşünüyorum doğru olur mu ?
monitör ve ekipman tavsiyesi alabilir miyim?16GB RAM yeterli olur kardeşim.
75 hz olur. Kulaklık orta bütçeli 7.1 olursa iyi olur monitör için bütçe 900 tl civarı mose 200tl klavye200 kulaklık 200.Kaç hz arıyorsun ve ekipman olarak kulaklık önere bilirim : Razer Kraken Chroma. Ve bütçeni belirtirsen yardımcı ola bilirim. ( Klavye konusunda bi bilgim yok)
ben dizdim seti ama yine bi abi tavsiyesi alayım sizce nasıl?Acer KG221QBMIX 21.5'' 1ms 75Hz (Analog+HDMI) Freesync Full Fiyatı
Acer KG221QBMIX 21.5'' 1ms 75Hz (Analog+HDMI) Freesync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Asus VP228QG 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı
Asus VP228QG 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
20-24 inç monitör bula bilirsiniz. Ve alırken 1ms olmasına dikkat ediniz. Atdığım ürünler 1ms.
Kulaklık olarak :
RAMPAGE SN-R5 OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK- (SİYAH/KIRMIZI) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE SN-R5 OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK- (SİYAH/KIRMIZI) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com RAMPAGE SN-R5 OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK- (SİYAH/MAVİ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE SN-R5 OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK- (SİYAH/MAVİ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Gamemax FHP-G1420B 7.1 Surround Sound Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Gamemax FHP-G1420B 7.1 Surround Sound Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Gamemax FHP-G1425R Titreşimli Oyuncu Kulaklık Fiyatı
Gamemax FHP-G1425R Titreşimli Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com