Çözüldü PC monitöründeki Ghost Screen nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

a.capakli

Hectopat
Selamlar dostlar, belki aranızda bilenler vardır. Bazı telefonlarda Ghost screen diye bir sorun var, ekranda bir uygulama çalışırken silik bir şekilde başka bir şeyler görünür. Ancak ben bunu bilgisayarda yaşamaya başladım. Ama benim ekranıma gelenler yüklü uygulamalar değil de saçma sapan resimler, yazılar ve en ilginç olanı ise bazen videolar geliyor. Örneğin Facebook'ta dolanırken o ekranda silik bi şekilde videolar çıkıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim? SS yükleyeceğim yardımlarınızı bekliyorum
(eklediğim resimde okla gösterdiğim yere dikkatlice bakarsanız sorunu görebilirsiniz)

Dosya Ekleri

• ekr.png
    181,9 KB · Görüntüleme: 2.732
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@a.capakli

Görev yöneticisinden şüpheli programların görevini sonlandırıp tekrar bir kontrol edin, ama yine de en iyisi bir temiz kurulum yapmak.
Monitördeki görüntü sıkıntıları ekran görüntüsünde belirmez. Ayrıca bahsettiğiniz oku göremedim.

O değilde ekran görüntüsünde ben harbiden ghost screen görüyorum.

Bu yazılımsal galiba.
crackli bi oyun kurmaya çalıştıktan sonra bulaştı bu virüs bi kaç programda kurmuştu kendisi onları sildim sonra avastla taradım virüsü bulamıyor ama bazen chrome kendi kendine sekmeler açıyor ve bu ghost screen sorunu var

Monitördeki görüntü sıkıntıları ekran görüntüsünde belirmez. Ayrıca bahsettiğiniz oku göremedim.

Ekranın sol tarafına bakın orada ok umarım görürsünüz.
@a.capakli

Görev yöneticisinden şüpheli programların görevini sonlandırıp tekrar bir kontrol edin, ama yine de en iyisi bir temiz kurulum yapmak.
Malwarabyte ile tarama yaptım 50'ye yakın zararlı dosya buldum hepsini temizledim bakalım tekrar görünecek mi o çılgın şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…