Enesemr. Picopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar daha önce hiç PC montajlamadım, fakat yakın zamanda PC toplayacağım. Sizce montaj yapabilir miyim internetteki videoları izleyerek?
Arkadaşlar daha önce hiç PC montajlamadım, fakat yakın zamanda PC toplayacağım. Sizce montaj yapabilir miyim internetteki videoları izleyerek?
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.112 Çözümler 9 Yer Saratov 29 Ağustos 2020 #2 Yapabilirsin neden olmasın? Şimdiden videoları izle neyi nasıl yapıyorlar.
AzpheduS Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 426 Makaleler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 29 Ağustos 2020 #3 Ben ilk bilgisayarımı kendim montajladım. Vidolardan izleyerek halledebilirsin.
Enesemr. Picopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #4 letmenow dedi: Yapabilirsin neden olmasın? Şimdiden videoları izle neyi nasıl yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerine montaj yapmayı biliyorum fakat kablolar hakkında hiçbir bilgim yok.
letmenow dedi: Yapabilirsin neden olmasın? Şimdiden videoları izle neyi nasıl yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerine montaj yapmayı biliyorum fakat kablolar hakkında hiçbir bilgim yok.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 29 Ağustos 2020 #5 Bugün galiba technopat ekibi yeni bir montaj videosu daha koyacaktı. Eski videolarda var, onları da izleyerek montajınızı kendiniz titizlikle yapabilirsiniz.
Bugün galiba technopat ekibi yeni bir montaj videosu daha koyacaktı. Eski videolarda var, onları da izleyerek montajınızı kendiniz titizlikle yapabilirsiniz.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #6 2-3 Kez yaptıktan sonra kolay gelir.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 29 Ağustos 2020 #7 Enesemr. dedi: Arkadaşlar daha önce hiç PC montajlamadım, fakat yakın zamanda PC toplayacağım. Sizce montaj yapabilir miyim internetteki videoları izleyerek? Genişletmek için tıkla... İşlemci montajı RAM montajı falan basit şeyler zaten. Önemli olan kablolama yapmak. O da öğrenilir kolayca.
Enesemr. dedi: Arkadaşlar daha önce hiç PC montajlamadım, fakat yakın zamanda PC toplayacağım. Sizce montaj yapabilir miyim internetteki videoları izleyerek? Genişletmek için tıkla... İşlemci montajı RAM montajı falan basit şeyler zaten. Önemli olan kablolama yapmak. O da öğrenilir kolayca.
Enesemr. Picopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #8 lengthok dedi: İşlemci montajı RAM montajı falan basit şeyler zaten. Önemli olan kablolama yapmak. O da öğrenilir kolayca. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
lengthok dedi: İşlemci montajı RAM montajı falan basit şeyler zaten. Önemli olan kablolama yapmak. O da öğrenilir kolayca. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
2 249580 Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 2.115 Makaleler 3 Çözümler 5 29 Ağustos 2020 #9 İşin en zor tarafı kasa ile anakart arasındaki bağlantılar onu da bize sorabilirsin.
Enesemr. Picopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #10 241046 dedi: Bugün galiba technopat ekibi montaj videosu koyacaklardı. Eski videolarda var, onları da izleyerek montajınızı kendiniz titizlikle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam korkmuştum sırf bu yüzden hazır sisteme yönelmiştim ama içimde şüphe kalmadı. 249580 dedi: İşin en zor tarafı kasa ile anakart arasındaki bağlantılar onu da bize sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok işe yarıyor dediğiniz bir montaj videosu atabilirmisiniz hocam. Termal macuna kadar.
241046 dedi: Bugün galiba technopat ekibi montaj videosu koyacaklardı. Eski videolarda var, onları da izleyerek montajınızı kendiniz titizlikle yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam korkmuştum sırf bu yüzden hazır sisteme yönelmiştim ama içimde şüphe kalmadı. 249580 dedi: İşin en zor tarafı kasa ile anakart arasındaki bağlantılar onu da bize sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok işe yarıyor dediğiniz bir montaj videosu atabilirmisiniz hocam. Termal macuna kadar.