PC Montajı Nasıl Yapılır?

egeda

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Cumartesi günü Technopat Sosyal'den de aldığım yardım ile kararlaştırdığım parçaları alacağım. Montajı da evde kendim internetten izlediğim videolar yardımıyla yapmayı düşünüyorum. Şöyle bir sıkıntım var. Gerek USB gerek power tuşu bunları anakartta nereye takacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim anakart üzerindeki 24 PIN yuvası. Bunları nereden öğrenebilirim yani kullanma kılavuzunda bunlar mevcut mudur ya da internet üzerinde bunları bulabilir miyim? Genel bilgi midir yoksa anakarta göre değişir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba abi 1500tl pc toplama videonuzu izledim ve bende aynisini topluyorum ve bir islrmeci vardi ismini unuttum hem islemci hem anakart gorevini goruyo ama ben anakart gorevini gordurtmucem sadece islemci ve onun yerine asus AMD radeon R7 240 2 gb 128 bit ddr3 (dx12) pcı-E 3.0 ekran karti takicam bu ekran karti MSİ A68HM-E33 v2 anakarta uyarmi

merhabalar pc montajlama konusunda youtube dan recep abi ve ali abinin topladığı kasaların rehberleri var onları izleyebilirsin psu montajı hakkında da çok iyi videolar var onlara bakarak yapabilirsin . ön panel HD Audio RES swit. gibi küçük bağlantıların nasıl olcagıda ankartın kullanma klavuzunda yazar yada youtube da msi nin çok iyi bir videosu var onu izlemeni tavsiye ederim

Merhaba abi 1500tl pc toplama videonuzu izledim ve bende aynisini topluyorum ve bir islrmeci vardi ismini unuttum hem islemci hem anakart gorevini goruyo ama ben anakart gorevini gordurtmucem sadece islemci ve onun yerine asus AMD radeon R7 240 2 gb 128 bit ddr3 (dx12) pcı-E 3.0 ekran karti takicam bu ekran karti MSİ A68HM-E33 v2 anakarta uyarmi
Ayrı konu açınız yoksa 1 hafta ceza yersiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı