E EmirPC Kilopat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, ben PC topluyorum ve bu PC'yi montelemem lazım ama ben yapamıyorum. Kime yaptırabilirim? Normal PC'cilere de güvenemiyorum. Technopat muthiş birleştiriyor. Onun gibi yapan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2015
Merhaba arkadaşlar, ben PC topluyorum ve bu PC'yi montelemem lazım ama ben yapamıyorum. Kime yaptırabilirim? Normal PC'cilere de güvenemiyorum. Technopat muthiş birleştiriyor. Onun gibi yapan var mı?
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2015 #2 Technopat ta bir sürü montaj rehberi var. Oralardan bakıp, yardım alabilirsin. İsterseniz topladığınız sistemi yazın, ona en yakın PC toplama video linkinin bulunması konusunda size yardımcı da olabilirim.
Technopat ta bir sürü montaj rehberi var. Oralardan bakıp, yardım alabilirsin. İsterseniz topladığınız sistemi yazın, ona en yakın PC toplama video linkinin bulunması konusunda size yardımcı da olabilirim.
D deepdark0 Ziyaretçi 28 Nisan 2015 #3 Videoları izle yaparsın. İnan sanıldığı kadar zor değil. Videolar sana mantığı öğretir. Bu video örnek olabilir. www.technopat.net: You are being redirected...
Videoları izle yaparsın. İnan sanıldığı kadar zor değil. Videolar sana mantığı öğretir. Bu video örnek olabilir. www.technopat.net: You are being redirected...
EnesYuksel Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 334 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2015 #4 Rehber izle rehberlerde sistem toplama en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor technopattan birinden de yardım alabilirsin.
Rehber izle rehberlerde sistem toplama en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor technopattan birinden de yardım alabilirsin.