berat_montana Femtopat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 Sorum yukarıdaki gibidir arkadaşlar. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 27 Aralık 2022 #2 Bu sana kalmış bir şey, bizlik bir şey değil ki.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 27 Aralık 2022 #3 PC mühendisliğine bir katkısı olmaz fakat kendine geliştirmel için okuyacaksan neden olmasın.
berat_montana Femtopat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #4 Wilfaelor dedi: Bu sana kalmış bir şey, bizlik bir şey değil ki. Genişletmek için tıkla... Serbestmi diye sormak istemiştim. berat_montana dedi: Sorum yukarıdaki gibidir arkadaşlar. Cevaplarınız için şimdiden. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar okumam serbetsmi diye sormak istemiştim. Son düzenleme: 27 Aralık 2022
Wilfaelor dedi: Bu sana kalmış bir şey, bizlik bir şey değil ki. Genişletmek için tıkla... Serbestmi diye sormak istemiştim. berat_montana dedi: Sorum yukarıdaki gibidir arkadaşlar. Cevaplarınız için şimdiden. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar okumam serbetsmi diye sormak istemiştim.
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.772 Çözümler 4 27 Aralık 2022 #5 berat_montana dedi: Serbestmi diye sormak istemiştim. Arkadaşlar okumam serbetsmi diye sormak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yapamazsın, üniversite ve bölümünün hangi bölümlerle ÇAP yapabileceğine bakman lazım.
berat_montana dedi: Serbestmi diye sormak istemiştim. Arkadaşlar okumam serbetsmi diye sormak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yapamazsın, üniversite ve bölümünün hangi bölümlerle ÇAP yapabileceğine bakman lazım.