AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Şubat 2021 #21 aabcc dedi: Anakartın neresinde ışık yanıyor? Bilgisayarın içini mi açmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu taktığınız yerde yanması gerekiyor ama her iki cihazın da açık olması lazım.
aabcc dedi: Anakartın neresinde ışık yanıyor? Bilgisayarın içini mi açmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu taktığınız yerde yanması gerekiyor ama her iki cihazın da açık olması lazım.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 11 Şubat 2021 #22 aabcc dedi: Anakartın neresinde ışık yanıyor? Bilgisayarın içini mi açmam lazım? Tamamdır hocam. Ben bir 5-10 dakikaya dönerim. Açmam lazım kasayı, teşekkür ederim. Sonra çözülür değil mi ama sorun? LAN portu takmadan turucunduydu, hâla turuncu. Genişletmek için tıkla... Garantisini veremem. Kablo tarafında sıkıntı yoksa büyük ihtimal düzelir. Bu arada gelince aygıt yöneticisinden "ağ bağdaştırıcıları" bölümünü de atarsan sevinirim.
aabcc dedi: Anakartın neresinde ışık yanıyor? Bilgisayarın içini mi açmam lazım? Tamamdır hocam. Ben bir 5-10 dakikaya dönerim. Açmam lazım kasayı, teşekkür ederim. Sonra çözülür değil mi ama sorun? LAN portu takmadan turucunduydu, hâla turuncu. Genişletmek için tıkla... Garantisini veremem. Kablo tarafında sıkıntı yoksa büyük ihtimal düzelir. Bu arada gelince aygıt yöneticisinden "ağ bağdaştırıcıları" bölümünü de atarsan sevinirim.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Şubat 2021 #23 jax teller fanboyu dedi: Garantisini veremem. Kablo tarafında sıkıntı yoksa büyük ihtimal düzelir. Bu arada gelince aygıt yöneticisinden "ağ bağdaştırıcıları" bölümünü de atarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... 1.1 hocam.
jax teller fanboyu dedi: Garantisini veremem. Kablo tarafında sıkıntı yoksa büyük ihtimal düzelir. Bu arada gelince aygıt yöneticisinden "ağ bağdaştırıcıları" bölümünü de atarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... 1.1 hocam.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 11 Şubat 2021 #24 aabcc dedi: 1.1 hocam. Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaşın attığı linkten indirin. Bu arada Windows sürümünüz kaç?
aabcc dedi: 1.1 hocam. Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaşın attığı linkten indirin. Bu arada Windows sürümünüz kaç?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Şubat 2021 #25 jax teller fanboyu dedi: Üstteki arkadaşın attığı linkten indirin. Bu arada Windows sürümünüz kaç? Genişletmek için tıkla... 20H2 hocam. İndirdim kurdum. Şimdi ne yapayım?
jax teller fanboyu dedi: Üstteki arkadaşın attığı linkten indirin. Bu arada Windows sürümünüz kaç? Genişletmek için tıkla... 20H2 hocam. İndirdim kurdum. Şimdi ne yapayım?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 11 Şubat 2021 #26 aabcc dedi: 20H2 hocam. İndirdim kurdum. Şimdi ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Olmadı mı? Aygıt yöneticisinden "ağ bağdaştırıcı" sekmesini ss olarak atabilir misiniz?
aabcc dedi: 20H2 hocam. İndirdim kurdum. Şimdi ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Olmadı mı? Aygıt yöneticisinden "ağ bağdaştırıcı" sekmesini ss olarak atabilir misiniz?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Şubat 2021 #27 jax teller fanboyu dedi: Olmadı mı? Aygıt yöneticisinden "ağ bağdaştırıcı" sekmesini ss olarak atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Valla olmadı hâla.
jax teller fanboyu dedi: Olmadı mı? Aygıt yöneticisinden "ağ bağdaştırıcı" sekmesini ss olarak atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Valla olmadı hâla.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 11 Şubat 2021 #28 aabcc dedi: Valla olmadı hâla. Eki Görüntüle 875278 Genişletmek için tıkla... Aktifleştirdiniz mi üstteki arkadaşın dediği gibi?
aabcc dedi: Valla olmadı hâla. Eki Görüntüle 875278 Genişletmek için tıkla... Aktifleştirdiniz mi üstteki arkadaşın dediği gibi?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Şubat 2021 #29 jax teller fanboyu dedi: Aktifleştirdiniz mi üstteki arkadaşın dediği gibi? Genişletmek için tıkla... Hocam kızmayın ama, neyi aktifleştirdim mi? Yukarı çıktım bulamadım öyle bir şey.
jax teller fanboyu dedi: Aktifleştirdiniz mi üstteki arkadaşın dediği gibi? Genişletmek için tıkla... Hocam kızmayın ama, neyi aktifleştirdim mi? Yukarı çıktım bulamadım öyle bir şey.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 11 Şubat 2021 #30 aabcc dedi: Hocam kızmayın ama, neyi aktifleştirdim mi? Yukarı çıktım bulamadım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Burayı aktifleştirdiniz mi demek istedim. Bu fotoğrafı sürücüyü kurmadan önce atmıştınız.
aabcc dedi: Hocam kızmayın ama, neyi aktifleştirdim mi? Yukarı çıktım bulamadım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Burayı aktifleştirdiniz mi demek istedim. Bu fotoğrafı sürücüyü kurmadan önce atmıştınız.