PC nasıl temizlenir?

Arkadaşlar 2 ay oldu sistemi alalı fakat içi bayağı pislendi. Ben bu en iyi şekilde nasıl temizlerim ve hangi aletleri nasl kullanmam lazım?

Yanlış konu cevabı. Boşverin
Çalıştıra bu kodları yazarsanız çöp dosyaları temizlemiş olursunuz. Klasörü açın Ctrl+A ardından Shift+Del yapın. Çalışan dosyaları tümünü atla seçin. Son kodda ise Sistem dosyalarını temizleye basın ve tüm tikleri seçin. Ardından temizleyin. Tüm bunları yaptıktan sonra çöp dosyalarınız temizlenmiş olur.

temp
%temp%
recent
prefetch
cleanmgr.exe

Ayrı olarak programlar kısmına girip kullanmadığınız uygulamalar varsa kaldırabilirsiniz. Benim bu dediklerim programsız işlemler ve oldukça iş görür.

Konu sahibi fiziksel bir kasa temizliğini kastetmiş.

Adam onu kasdetmemiş usta

Arkadaşlar 2 ay oldu sistemi alalı fakat içi bayağı pislendi. Ben bu en iyi şekilde nasıl temizlerim ve hangi aletleri nasl kullanmam lazım?

Bu ikisi sana yardımcı olacaktır

Bezi ıslatma.
Yalnızca nemli olsun.
Tozları tutacak kadar.

Hocam kasa temizliği sorulmuş.

Kardeşim, yazdığın şey doğru, ama arkadaş bilgisayarını temizlemek istiyor, içindeki tozları vs.

Fanları sökerek fırça ile temizleyebilirsiniz. Fanların ön kısmında filtreler varsa dış kısımlarından süpürge ile çektirmenizi tavsiye edebilirim

Arkadaş iç güzelliğe önem verenlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…