Civciv12 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #11 Linux Aliskanligi dedi: Süpürgeyle üstünü alarak. Fazla böyle zorlamadan, acıtmadan tozunu alın işte. Genişletmek için tıkla... fanları ve ekran kartını süpürgeyle alsam
Linux Aliskanligi dedi: Süpürgeyle üstünü alarak. Fazla böyle zorlamadan, acıtmadan tozunu alın işte. Genişletmek için tıkla... fanları ve ekran kartını süpürgeyle alsam
Kismebaby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 615 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ŞANLIURFA Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #12 Civciv12 dedi: fanları ve ekran kartını süpürgeyle alsam Genişletmek için tıkla... fön makinesi kullan daha iyi çekmek yerine itmek daha az sorun çıkarır.
Civciv12 dedi: fanları ve ekran kartını süpürgeyle alsam Genişletmek için tıkla... fön makinesi kullan daha iyi çekmek yerine itmek daha az sorun çıkarır.
hotter34 Megapat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 450 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #13 Evinde fön makinesı varsa soğuk ayarına getir. Kasayı da balkona veya kapıya çıkar. Kasanın her yerini güzelce hava tutarak temizle. Fanları da elinle tut dönmesinler. Bu kadar basit. Ben senelerdir bu şekilde temizlerim.
Evinde fön makinesı varsa soğuk ayarına getir. Kasayı da balkona veya kapıya çıkar. Kasanın her yerini güzelce hava tutarak temizle. Fanları da elinle tut dönmesinler. Bu kadar basit. Ben senelerdir bu şekilde temizlerim.