BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.735 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #21 HughJackman dedi: Tamamdır, teşekkürler. Umarım ben de başarılı olurum sizin gibi. Genişletmek için tıkla... Size bu montajı yaptırana kadar çıkmayacağım.
HughJackman dedi: Tamamdır, teşekkürler. Umarım ben de başarılı olurum sizin gibi. Genişletmek için tıkla... Size bu montajı yaptırana kadar çıkmayacağım.
EFSANEBRAD Megapat Katılım 14 Kasım 2016 Mesajlar 124 Çözümler 2 Yer KSK İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 15 Ekim 2019 #22 Hocam siparişleri verdim hepsi geldi, hatta iki gün onlar bana ben onlara baktım. Bir cesaret giriştim Açıklayıcı sistem toplama videosu var Recep Baltaş’ın tabletten videoyu açtım, tek tek dikkat ederek yaptım. Söylediklerini yap yeter.
Hocam siparişleri verdim hepsi geldi, hatta iki gün onlar bana ben onlara baktım. Bir cesaret giriştim Açıklayıcı sistem toplama videosu var Recep Baltaş’ın tabletten videoyu açtım, tek tek dikkat ederek yaptım. Söylediklerini yap yeter.
HughJackman Kilopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 292 15 Ekim 2019 #23 BerkayZ87 dedi: Size bu montajı yaptırana kadar çıkmayacağım. Genişletmek için tıkla... Dersten yeni çıktım. 1 saate başlayacağım.
BerkayZ87 dedi: Size bu montajı yaptırana kadar çıkmayacağım. Genişletmek için tıkla... Dersten yeni çıktım. 1 saate başlayacağım.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 15 Ekim 2019 #24 HughJackman dedi: Dersten yeni çıktım. 1 saate başlayacağım. Genişletmek için tıkla... İstanbul'un neresindesin ?
HughJackman dedi: Dersten yeni çıktım. 1 saate başlayacağım. Genişletmek için tıkla... İstanbul'un neresindesin ?
HughJackman Kilopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 292 15 Ekim 2019 #25 Mert Şahan İLHAN dedi: İstanbul'un neresindesin ? Genişletmek için tıkla... Mecidiyeköy.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 15 Ekim 2019 #26 HughJackman dedi: Mecidiyeköy. Genişletmek için tıkla... Tuzladayım.
HughJackman Kilopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 292 15 Ekim 2019 #27 Mert Şahan İLHAN dedi: Tuzladayım. Genişletmek için tıkla... Sadece gülmekle yetineceğim.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 15 Ekim 2019 #28 HughJackman dedi: Sadece gülmekle yetineceğim. Genişletmek için tıkla... 2 3 saat var ya aramızda.
HughJackman Kilopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 292 15 Ekim 2019 #29 Mert Şahan İLHAN dedi: 2 3 saat var ya aramızda. Genişletmek için tıkla... Şu an çıksanız 11 de yanımdasınız. Öğrenci evine alışkınsanız misafiirim olabilirsiniz.
Mert Şahan İLHAN dedi: 2 3 saat var ya aramızda. Genişletmek için tıkla... Şu an çıksanız 11 de yanımdasınız. Öğrenci evine alışkınsanız misafiirim olabilirsiniz.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 15 Ekim 2019 #30 HughJackman dedi: Şu an çıksanız 11 de yanımdasınız. Öğrenci evine alışkınsanız misafiirim olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende Üniversite öğrencisiyim. Sabah dersim var, kalamam. Ama yarın deneyebiliriz.
HughJackman dedi: Şu an çıksanız 11 de yanımdasınız. Öğrenci evine alışkınsanız misafiirim olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende Üniversite öğrencisiyim. Sabah dersim var, kalamam. Ama yarın deneyebiliriz.