PC nasıl toplanır?

Parçalar uyumlu.

Anakartta sadece 1 tane M.2 SSD slotu bulunuyor. Eğer o M.2 slotuna bir SSD takarsanız, başka bir M.2 SSD takma şansınız olmaz. O yüzden değecek bir boyutta alın SSD'yi. Mesela 1 TB gayet makûl bir değer.

RAM'ler uyumlu.

İşlemci ile anakart da uyumlu.
Hatta bu APU sistem mi onu bile anlayamadım.
Topladığınız sistem APU değil. Çünkü işlemcinin sonunda F değeri var. Bu F değeri, işlemcide ekrana görüntü verecek grafik birimi olmadığı anlamına gelir. I3 10100(F) yani grafik birimi yoktur. Aynısı 10400(F) işlemcisi için de geçerlidir.

AMD'de ise işlemcinin sonunda G varsa grafik birimi vardır demektir. Ryzen 3 3200(G) ile ekran kartı olmasa dahi görüntü alabilirsiniz.

Uyarı: Yukarıda belirttiğiniz parçalar fiyatını hak ediyor mu veya bir sorunu var mıdır bilmiyorum. Piyasayı takip eden birine sorsanız daha mantıklı bir karar olacaktır.

Sizin bütçeniz nedir? Mevcut sistem mi yükselteceksiniz? Yoksa sıfırdan mı toplayacaksınız?

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. PC toplamayı öğrenmeye çalışıyorum. Bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Anlatırsanız sevinirim.
Belirttiklerim uyumluluk için geçerli olmasının yanı sıra montaj ve diğer durumlar için rehber mevcut dikkatli takip (hem makaleyi hem videoyu) ederseniz orada da uyumluluğa vurgu yapılıyor:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…