PC nerede toplatılır?

bapuhan

Decapat
Daha fazla  
PC parçalarını belirledim ve yakında alacağım PC'yi nerede toplayabilirim? Etraftaki rastgele bilgisayarcilara toplatmam, Vatan veya Teknosa'ya götürsem toplarlar mi, toplarlarsa güzel işçilik yaparlar mi?

Böyle bir tecrüben yoksa hazır sistem alman daha mantıklı olur. Ha eğer aşırı yüksek fiyatlı bir sistem topluyorsan bilgisayarcıya 3-5 kuruş fazla para ver hemen toplamasını iste başında bekle.

PC parçalarını belirledim ve yakında alacağım PC'yi nerede toplayabilirim? Etraftaki rastgele bilgisayarcilara toplatmam, vatan veya Teknosa'ya götürsem toplarlar mi, toplarlarsa güzel işçilik yaparlar mi?

İtopya, inventus, Teknobiyotik, Sinerji gibi yerler topluyor. Vatan en son topluyordu şu an bilmiyorum.

Arkadaşım tüm parçaları vatandan almıştı, 2 gün sonra başka yerden sıvı soğutma alıp vatandan aldıkları kasaya monte edip edemeyeceklerini sordu. Maalesef etmediler. Yani toplayacaklarını sanmıyorum.

PC parçalarını belirledim ve yakında alacağım PC'yi nerede toplayabilirim? Etraftaki rastgele bilgisayarcilara toplatmam, Vatan veya Teknosa'ya götürsem toplarlar mi, toplarlarsa güzel işçilik yaparlar mi?

Bilgisayar takmada bir şey yok Sadece kablolar dağınık olmasın yeter YouTube ile de çözebilirsin ilk kasami YouTube ile toplamıştim ben.

Vatan söğütözü iyi topluyor, fakat oradan almayınca toplar mı bilmiyorum. Kendin internetten izleyerek de toplayabilirsin.

Eğer vatan veya Teknosa toplamazsa ben toplayacagim.

Bilgisayar takmada bir şey yok sadece kablolar dağınık olmasın yeter YouTube ile de çözebilirsin ilk kasami YouTube ile toplamıştim ben.

Tamam o zaman kendim toplarım.

Vatan, mediamarkt, teknosa gibi yerler sadece parçaları oradan alırsanız toplama işlemi yapıyorlar.
Ben Google haritalar üzerinden arama yaparak evime yakın olan ve olumlu yorumu fazla olan Bilgisayarcılarda toplatma yaptırdım gayette memnun kaldım.

Vatana git bilgisayar toplama bölümü var.Personele sor yardım ederler.En son gittiğimde arkadaşa toplamıştılar.

Vatana git bilgisayar toplama bölümü var. Personele sor yardım ederler. En son gittiğimde arkadaşa toplamıştılar.

Parçalardan anakart RAM ve SSD'yi vatandan alacağım istersem toplarlarmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…