PC parçalarını belirledim ve yakında alacağım PC'yi nerede toplayabilirim? Etraftaki rastgele bilgisayarcilara toplatmam, Vatan veya Teknosa'ya götürsem toplarlar mi, toplarlarsa güzel işçilik yaparlar mi?
Böyle bir tecrüben yoksa hazır sistem alman daha mantıklı olur. Ha eğer aşırı yüksek fiyatlı bir sistem topluyorsan bilgisayarcıya 3-5 kuruş fazla para ver hemen toplamasını iste başında bekle.
PC parçalarını belirledim ve yakında alacağım PC'yi nerede toplayabilirim? Etraftaki rastgele bilgisayarcilara toplatmam, vatan veya Teknosa'ya götürsem toplarlar mi, toplarlarsa güzel işçilik yaparlar mi?
Arkadaşım tüm parçaları vatandan almıştı, 2 gün sonra başka yerden sıvı soğutma alıp vatandan aldıkları kasaya monte edip edemeyeceklerini sordu. Maalesef etmediler. Yani toplayacaklarını sanmıyorum.
PC parçalarını belirledim ve yakında alacağım PC'yi nerede toplayabilirim? Etraftaki rastgele bilgisayarcilara toplatmam, Vatan veya Teknosa'ya götürsem toplarlar mi, toplarlarsa güzel işçilik yaparlar mi?
Vatan, mediamarkt, teknosa gibi yerler sadece parçaları oradan alırsanız toplama işlemi yapıyorlar.
Ben Google haritalar üzerinden arama yaparak evime yakın olan ve olumlu yorumu fazla olan Bilgisayarcılarda toplatma yaptırdım gayette memnun kaldım.