PC otomatik uyku moduna geçmiyor

vialow

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller. PC son üç-beş aydır otomatik olarak uyku moduna girmiyor. Kendim el ile uyku moduna aldığımda problem yok fakat iş otomatik uyku moduna gelince işler maalesef ters gidiyor. İnternette biraz araştırma yaptım fakat hiçbir şey bulamadım. Arka planda bir uygulama otomatik uyku modunu engelliyor gibime geliyor fakat onu da bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekekkür ederim.

-GPU: AMD Radeon RX 6600 XT.
-CPU: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor.
6 cores.
-Windows 11 işletim sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi sosyaller. PC son üç-beş aydır otomatik olarak uyku moduna girmiyor. Kendim el ile uyku moduna aldığımda problem yok fakat iş otomatik uyku moduna gelince işler maalesef ters gidiyor. İnternette biraz araştırma yaptım fakat hiçbir şey bulamadım. Arka planda bir uygulama otomatik uyku modunu engelliyor gibime geliyor fakat onu da bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekekkür ederim.

-GPU: AMD Radeon RX 6600 XT.
-CPU: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor.
6 cores.
-Windows 11 işletim sistemi.
Denetim masasından uyku moduna girme zamanlarını değiştirmiş veya uyku moduna girme özelliğini kapatmış olabilir misiniz?

Zaman da problem yok hocam. Kapatma durumu nasıl oluyor bilmiyorum. Hiç kurcalamadım orayı çünkü
Sorununu tam anlamadım biraz açıklayabilir misin hocam. Bilgisayar normalde 5 dakika veya 10 dakika beklediğinde uyku moduna geçer. Ama bunu denetim masasından değiştirebilirsin. Onu bir kontrol et.

Sorununu tam anlamadım biraz açıklayabilir misin hocam. Bilgisayar normalde 5 dakika veya 10 dakika beklediğinde uyku moduna geçer. Ama bunu denetim masasından değiştirebilirsin. Onu bir kontrol et.
Hocam normalde dediğin gibi o süre içerisinde uyku moduna geçmesi lazım fakat ben süreyi kaç yaparsam yapayım uyku moduna geçmiyor pc. Süreyi değiştirdim 1 dk bile yaptım denemek için pc hiçbir şekilde girmiyor uyku moduna

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı