PC oyun için 2TB SSD önerisi

Casper_S

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.

PC'de oyun amaçlı (1TB DRAM'li SSD var mevcutta) ikinci bir SSD bakiyorum.

Tavsiye seçeneklerine baktığımda, 990 Pro, N850X gibi pahali ürünler var genelde, bana ihtiyaç ve fiyat / performans konusunda yardımcı olacağını sanmıyorum.

Sık oyun yükle/ sil gibi durumda bana kısa sürede sorun çıkarmayacak, 2TB SSD önerisi yaparsanız memnun olurum.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

@Casper_S ilginçten kastını anlayamadım ama görünüş olarak diyorsan üzerinde dahili soğutucu var. Sadece oyun amaçlı değil, normal SSD işte. Her amaca uygun kullanabilirsin.
Hayir onu kastetmedim , ilk defa gördüm bu ssd'yi model olarak . Pek sitelerde ve incelemerde denk gelmedim. Hatta arama yapmama rağmen pek bir inceleme ve bilgi bulamadim orginal sitesi dışında.

@Casper_S yaptığım listede kendisine de yer verdim, detayları yazıyor:

Kontrolcü olarak Toshiba kendi ismini basmış ancak kontrolcünün fiziksel yapısına bakılırsa Innogrit'e ait gibi duruyor. NAND olarak incelemesini bulduğum sürümde Kioxia BICS4 96L TLC NAND'lar bulunsa da bunun güncellendiğini düşünüyorum, BICS6 falan gelebilir.

@Casper_S yaptığım listede kendisine de yer verdim, detayları yazıyor:

Kontrolcü olarak Toshiba kendi ismini basmış ancak kontrolcünün fiziksel yapısına bakılırsa Innogrit'e ait gibi duruyor. NAND olarak incelemesini bulduğum sürümde Kioxia BICS4 96L TLC NAND'lar bulunsa da bunun güncellendiğini düşünüyorum, BICS6 falan gelebilir.

Siz mi yaptınız listeyi ? Görmüstüm daha önce , gayet başarıli olmuş, elinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı