B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 23 Ocak 2021 #1 Oyun oynarken ekran gidip geliyor ardından yeşil kırmızı noktalar beliriyor ve 5 6 sn sonra ekrandaki renk neye yakınsa ekran Full o renk olup PC çöküyor. Sorun 1 - 2 haftadır var. PC. Ryzen 3 1200. RX 470. 500W PSU. 8 GB RAM ( 2133 -) 3000 ) Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2021
Oyun oynarken ekran gidip geliyor ardından yeşil kırmızı noktalar beliriyor ve 5 6 sn sonra ekrandaki renk neye yakınsa ekran Full o renk olup PC çöküyor. Sorun 1 - 2 haftadır var. PC. Ryzen 3 1200. RX 470. 500W PSU. 8 GB RAM ( 2133 -) 3000 )
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.999 Makaleler 1 Çözümler 562 23 Ocak 2021 #2 FurMark testi yapın, sıkıntı yoksa büyük ihtimal sıkıntı psudadır. Artı 0 Eksi
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Ocak 2021 #3 Ekran kartınız veya monitörünüz sağlam mı? Artı 0 Eksi
batu4d5S Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 173 Yer Winterfell 23 Ocak 2021 #4 Format at. Artı 0 Eksi
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 23 Ocak 2021 #5 RAM OC gibi bir işlem yaptınız mı? yaptıysanız geri almayı deneyin. Temiz bir format işinizi görebilir sürücüleri en güncel ve düzgün kurduğunuzdan emin olmalısınız. Ayrıca BİOS güncel değilse ona da bir el atmakta fayda var. Artı 0 Eksi
RAM OC gibi bir işlem yaptınız mı? yaptıysanız geri almayı deneyin. Temiz bir format işinizi görebilir sürücüleri en güncel ve düzgün kurduğunuzdan emin olmalısınız. Ayrıca BİOS güncel değilse ona da bir el atmakta fayda var.
KS KS B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 23 Ocak 2021 #6 GFYT dedi: FurMark testi yapın, sıkıntı yoksa büyük ihtimal sıkıntı psudadır. Genişletmek için tıkla... Yaptım sorun yok. Klzz dedi: Ekran kartınız veya monitörünüz sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Evet sadece ekran kartına yanlışlıkla vurdum ama sorun vurunca değil 2 3 gün sonra başladı batu4d5S dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Attım gene aynı Silinen üye dedi: RAM OC gibi bir işlem yaptınız mı? yaptıysanız geri almayı deneyin. Temiz bir format işinizi görebilir sürücüleri en güncel ve düzgün kurduğunuzdan emin olmalısınız. Ayrıca BİOS güncel değilse ona da bir el atmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Herşey en güncel ram oc sıfırladım. Sorun ekran kartı sarsılınca oluyor sanırım Artı 0 Eksi
GFYT dedi: FurMark testi yapın, sıkıntı yoksa büyük ihtimal sıkıntı psudadır. Genişletmek için tıkla... Yaptım sorun yok. Klzz dedi: Ekran kartınız veya monitörünüz sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Evet sadece ekran kartına yanlışlıkla vurdum ama sorun vurunca değil 2 3 gün sonra başladı batu4d5S dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Attım gene aynı Silinen üye dedi: RAM OC gibi bir işlem yaptınız mı? yaptıysanız geri almayı deneyin. Temiz bir format işinizi görebilir sürücüleri en güncel ve düzgün kurduğunuzdan emin olmalısınız. Ayrıca BİOS güncel değilse ona da bir el atmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Herşey en güncel ram oc sıfırladım. Sorun ekran kartı sarsılınca oluyor sanırım
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Ocak 2021 #7 bugragtr20 dedi: Yaptım sorun yok. Evet sadece ekran kartına yanlışlıkla vurdum ama sorun vurunca değil 2 3 gün sonra başladı. Attım gene aynı. Her şey en güncel RAM OC sıfırladım. Sorun ekran kartı sarsılınca oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... FurMark'ta sorun yoksa arkadaşın dediği gibidir PSU'nuz sağlam mı? Artı 0 Eksi
bugragtr20 dedi: Yaptım sorun yok. Evet sadece ekran kartına yanlışlıkla vurdum ama sorun vurunca değil 2 3 gün sonra başladı. Attım gene aynı. Her şey en güncel RAM OC sıfırladım. Sorun ekran kartı sarsılınca oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... FurMark'ta sorun yoksa arkadaşın dediği gibidir PSU'nuz sağlam mı?
KS KS B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 23 Ocak 2021 #8 Klzz dedi: FurMark'ta sorun yoksa arkadaşın dediği gibidir PSU'nuz sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Hiç bir fikrim yok ama occt testinde herhangi bir sorun çıkmadı Artı 0 Eksi
Klzz dedi: FurMark'ta sorun yoksa arkadaşın dediği gibidir PSU'nuz sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Hiç bir fikrim yok ama occt testinde herhangi bir sorun çıkmadı
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Ocak 2021 #9 Emin olamadım hocam bir şey derim yanlış olur ben burada başka birinin yardımcı olması taraftarıyım kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Emin olamadım hocam bir şey derim yanlış olur ben burada başka birinin yardımcı olması taraftarıyım kusura bakmayın.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 23 Ocak 2021 #10 bugragtr20 dedi: Hiç bir fikrim yok ama occt testinde herhangi bir sorun çıkmadı Genişletmek için tıkla... Ekran kartını tam yerine oturttur düzgünce ve kasanın sarsılmaması gerekiyor. Artı 0 Eksi
bugragtr20 dedi: Hiç bir fikrim yok ama occt testinde herhangi bir sorun çıkmadı Genişletmek için tıkla... Ekran kartını tam yerine oturttur düzgünce ve kasanın sarsılmaması gerekiyor.