akiffz Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Başlıkta dediğim gibi ayarlara da baktım olmadı ama sadece oyun oynarken oluyor.
Fallowen Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #11 VENGEANCE ANGEL dedi: Isıdan uyku moduna geçmez, bilgisayar kendini korumaya alır. Kapanır yani tamamen. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat masaüstü bilgisayarim varken ısıdan uyku moduna geçiyordu actigimda sadece yük bindiren uygulama kapanıyordu o yüzden dedim Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Isıdan uyku moduna geçmez, bilgisayar kendini korumaya alır. Kapanır yani tamamen. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat masaüstü bilgisayarim varken ısıdan uyku moduna geçiyordu actigimda sadece yük bindiren uygulama kapanıyordu o yüzden dedim
KS KS akiffz Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #12 Jotaro Kujoo dedi: Bazı klavyelerde uyku butonu oluyor, varsa eliniz ona çarpıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ondan olabilir uyku düğmesine bastığımda hiçbir şey yapmaya diye ayarladım. Artı 0 Eksi
Jotaro Kujoo dedi: Bazı klavyelerde uyku butonu oluyor, varsa eliniz ona çarpıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ondan olabilir uyku düğmesine bastığımda hiçbir şey yapmaya diye ayarladım.