PC oyunları için hangi gamepad almalıyım?

Elimde 70 TL'ye aldığım ucuz bir oyun kolu var ve bununla FC Primal, Rayman Legends, AC II oyunlarını oynayabiliyorum yani genel olarak Ubisoft oyunlarını oynayabiliyorum. Fakat Batman Arkham ve birçok diğer oyun, kolu algılamıyor. Biraz araştırdım tek yolu Xbox 360 Controller emulator kullanmak fakat bu sefer. X, kare gibi PS kollarında bulunan tuşlar yerine Y, Z gibi Xbox oyun kollarında bulunan tuşlar oluyor ve insanın kafası karışıyor.
Peki daha kaliteli bir Gamepad alsam (örneğin Monster Pusat, Dualshock) oyunlar kolları algılar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben Monster kullanıyorum GTA 5, Tomb Raider, AC Odyssey ve Origins vs. Gibi oyunlarda sorunsuz oynadım şarj süresi bana göre bayağı iyi ama doldurma süresi ancak önerir misin dersen 180TL gibi bir fiyata aldım sanırım ve bu fiyata başka sıfır kablosuz bulamadım ben.

Hocam Monster Pusat bilgisayarda Xbox 360 kolu olarak gözüküyor ve sıkıntı çıkarmıyor. Alternatif olarak MSI Gamepad tavsiye ederim. İkisi ile de sorun yaşamazsınız.

Şuan 300 fakat aynı oranla her şey arttığı için alınabilir gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…