merabaamet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, bir PC oyunu var sunucuları vs kapalı ama dosyaları mevcut yani offline olarak port açıp oynanabiliyor. Ben bu oyunu Online yapmak istiyorum. Nasıl yaparım önerisi olan veya cevap verebilecek var mı?
Merhaba arkadaşlar, bir PC oyunu var sunucuları vs kapalı ama dosyaları mevcut yani offline olarak port açıp oynanabiliyor. Ben bu oyunu Online yapmak istiyorum. Nasıl yaparım önerisi olan veya cevap verebilecek var mı?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #2 Oyun ismi nedir belki ngrok işey yarıyabilir.
merabaamet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #3 Format at knk dedi: Oyun ismi nedir belki ngrok işey yarıyabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun ismi social empires ngrok işe yarayabilir tabi vds üzerinden açmak daha mantıklı olur
Format at knk dedi: Oyun ismi nedir belki ngrok işey yarıyabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun ismi social empires ngrok işe yarayabilir tabi vds üzerinden açmak daha mantıklı olur
emre_52 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #4 Nasıl yani arkadaşlarınla oynamak içinmi.
merabaamet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #5 emre_52 dedi: Nasıl yani arkadaşlarınla oynamak içinmi. Genişletmek için tıkla... 200 veya 6000 kişi ile sadece
emre_52 dedi: Nasıl yani arkadaşlarınla oynamak içinmi. Genişletmek için tıkla... 200 veya 6000 kişi ile sadece
emre_52 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #6 merabaamet dedi: 200 veya 6000 kişi ile sadece Genişletmek için tıkla... Sanal ağ veya port açarak olabilir ama 200 kişi fazla bana göre Hamachi üzerinden 16 kişiilik sanal ağ açabilrisiin.
merabaamet dedi: 200 veya 6000 kişi ile sadece Genişletmek için tıkla... Sanal ağ veya port açarak olabilir ama 200 kişi fazla bana göre Hamachi üzerinden 16 kişiilik sanal ağ açabilrisiin.
merabaamet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #7 emre_52 dedi: Sanal ağ veya port açarak olabilir ama 200 kişi fazla bana göre Hamachi üzerinden 16 kişiilik sanal ağ açabilrisiin. Genişletmek için tıkla... Hamachi'yi biliyorum ama Online için az bir sayı
emre_52 dedi: Sanal ağ veya port açarak olabilir ama 200 kişi fazla bana göre Hamachi üzerinden 16 kişiilik sanal ağ açabilrisiin. Genişletmek için tıkla... Hamachi'yi biliyorum ama Online için az bir sayı
emre_52 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #8 Max Player sayısını artırabilirsin. Server. Protibese gir not defetiri olarak aç orada bir yerde Max Player var. Onu istediğin kadar çoğaltabilirisn.
Max Player sayısını artırabilirsin. Server. Protibese gir not defetiri olarak aç orada bir yerde Max Player var. Onu istediğin kadar çoğaltabilirisn.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.498 Çözümler 6 25 Ocak 2023 #9 merabaamet dedi: Oyun ismi social empires ngrok işe yarayabilir tabii VDS üzerinden açmak daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyunun hastasıydım eskiden siz nereden oynuyorsunuz bu oyunu?
merabaamet dedi: Oyun ismi social empires ngrok işe yarayabilir tabii VDS üzerinden açmak daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyunun hastasıydım eskiden siz nereden oynuyorsunuz bu oyunu?
merabaamet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #10 Agresifrhyme dedi: Hocam bu oyunun hastasıydım eskiden siz nereden oynuyorsunuz bu oyunu? Genişletmek için tıkla... zW5gSbQJBw sunucu (Discord) linki bu hocam burada yazıyor nereden indirip nasıl kuracağınız vs
Agresifrhyme dedi: Hocam bu oyunun hastasıydım eskiden siz nereden oynuyorsunuz bu oyunu? Genişletmek için tıkla... zW5gSbQJBw sunucu (Discord) linki bu hocam burada yazıyor nereden indirip nasıl kuracağınız vs