Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.498 Çözümler 6 25 Ocak 2023 #11 merabaamet dedi: zW5gSbQJBw sunucu (Discord) linki bu hocam burada yazıyor nereden indirip nasıl kuracağınız vs. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim. Peki başka eski Facebook oyunları da oynanıyor mu ki acaba? Pet socitery, empires allies vs.
merabaamet dedi: zW5gSbQJBw sunucu (Discord) linki bu hocam burada yazıyor nereden indirip nasıl kuracağınız vs. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam çok teşekkür ederim. Peki başka eski Facebook oyunları da oynanıyor mu ki acaba? Pet socitery, empires allies vs.
merabaamet Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 25 Ocak 2023 #12 Agresifrhyme dedi: Anladım hocam çok teşekkür ederim. Peki başka eski Facebook oyunları da oynanıyor mu ki acaba? Pet socitery, empires allies vs. Genişletmek için tıkla... bazılarıda mevcuttu bazı kişiler oynuyordu ss falan atıyolardı
Agresifrhyme dedi: Anladım hocam çok teşekkür ederim. Peki başka eski Facebook oyunları da oynanıyor mu ki acaba? Pet socitery, empires allies vs. Genişletmek için tıkla... bazılarıda mevcuttu bazı kişiler oynuyordu ss falan atıyolardı