Hakanbulut
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar ben lise 1'e giden bir insanım derslerim falan gayet başarılı geçen sene babam benim ortanın bir tık üstü bilgisayarımı kırdığı için yeni bir PC almak istiyorum babam almak istemiyor. Normal olarak bende bu PC için monitör ve PC toplam 16.000 TL gibi bir fiyat belirledim öyle. 16.000 ne olm git 5000 6000'e al sonra geliştirirsin falan demeyin. Öyle 2. el al sat pek yapamıyorum yani yazın çalışsam ben bu parayı elde edemiyorum.
2 sene yazın çalışsam biriktirsem gene pahalanacak geçen seneki paranın değeri kalmayacak ya arkadaş ben bu parayı nasıl bulacağım Allah aşkına bakın çok ciddiyim ben nasıl para bulacağım tek başına 0'a düşmüş bir insanı düşünün açıkçası bu yaşımda çalışmayı da hiç ama hiç istemiyorum. İstemiyorum derken sanayi, garsonluk vs. ben nasıl para bulacağım aga.
2 sene yazın çalışsam biriktirsem gene pahalanacak geçen seneki paranın değeri kalmayacak ya arkadaş ben bu parayı nasıl bulacağım Allah aşkına bakın çok ciddiyim ben nasıl para bulacağım tek başına 0'a düşmüş bir insanı düşünün açıkçası bu yaşımda çalışmayı da hiç ama hiç istemiyorum. İstemiyorum derken sanayi, garsonluk vs. ben nasıl para bulacağım aga.