Arkadaşlar indirimleri yakaladıkça parçaları şimdiden tek tek alayım diyorum. Sizce yaz mevsimini bekleyip hazır sistem veya yine parça parça mı toplayayım, yoksa şimdiden indirimleri takip edip mi tek tek toplayayım?
İndirimleri kovalayıp parça parça al derim ben. Ben öyle yapıyorum şu an, işlemci ile anakartı aldım. Diğer parçalarıda 11.11 ve Black Friday indirimlerinde almayı planlıyorum. Ama bekleyip hazır sistem almakta kötü değil mesela teknobiyotiğin çıkarttığı v3.5 killer fiyatına göre çok iyi bir sistemdi.
Aynı anda alırsan arada kalmazsın. Mesela 1151 anakart aldın ama 1 ay sonra senin almayı düşündüğün işlemciden çok daha iyi ve ucuz bir Ryzen işlemci çıktı. O zaman üzer işte. Aynı anda al dememin sebebi bu. Düzgün açıklayamadım farkındayım.
Aynı anda alırsan arada kalmazsın. Mesela 1151 anakart aldın ama 1 ay sonra senin almayı düşündüğün işlemciden çok daha iyi ve ucuz bir Ryzen işlemci çıktı. O zaman üzer işte. Aynı anda al dememin sebebi bu. Düzgün açıklayamadım farkındayım.