canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 14 Ocak 2013 #1 Can sıkıntısından bazı parçaları söküp, temizleyip yeniden taktım. Buyrun fotoğraflar... Ön panel fotoğrafları. Asus HD 7850'nin soğutma yapısı Stok fan ve ayağım. İşlemcinin üstü. İşlemcinin altı. Kingston Hyperx RAM'ler 2x500 GB Segate HDD. Ekran kartı, RAM ve işlemci olmadan anakart. Kasanın üst tarafı. Termal macun sürdükten sonra işlemci. Her şey monte edildikten sonra kasanın içi. Son olarak da rezil yan panel.
Can sıkıntısından bazı parçaları söküp, temizleyip yeniden taktım. Buyrun fotoğraflar... Ön panel fotoğrafları. Asus HD 7850'nin soğutma yapısı Stok fan ve ayağım. İşlemcinin üstü. İşlemcinin altı. Kingston Hyperx RAM'ler 2x500 GB Segate HDD. Ekran kartı, RAM ve işlemci olmadan anakart. Kasanın üst tarafı. Termal macun sürdükten sonra işlemci. Her şey monte edildikten sonra kasanın içi. Son olarak da rezil yan panel.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.497 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 14 Ocak 2013 #2 Pırıl pırıl olmuş. Ben üşeniyorum temizlemeye.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Ocak 2013 #3 Bayağa emek harcamışsın da makro modda mı çektin, lense "hoh" mu yaptın bu ne bulanıklık
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2013 #4 Hayır arkadaşımızın fotoğraf çekme becerisi yok. Güzel emek, ancak resimleri çekerken çektiği şeyin ön planda olması lazımken bulanık yapmış. Ya da makinesi odaklanmıyor.
Hayır arkadaşımızın fotoğraf çekme becerisi yok. Güzel emek, ancak resimleri çekerken çektiği şeyin ön planda olması lazımken bulanık yapmış. Ya da makinesi odaklanmıyor.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 14 Ocak 2013 #5 Samsung U700 terk.