PC performans arttırma

LAYNU

Hectopat
Yer
Bursa Yıldırım
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i3-1005g1 | Samsung 4×8 GB 2666 MHz | Intel UHD Graphics | SKHynix 256GB SSD |
Meslek
Eğitim hayatı devam ediyor.
Arkadaşlar merhaba elimde Intel i3-1005G1 | Samsung 4×8 GB 2666 MHz | Intel UHD Graphics | SK Hynix 256 GB SSD özelliklerinde bir notebookum var, ben bunun hangi parçasını yükseltsem veya yeni bir parça eklesem oyunlarda performansım artar. Notebook soğutucusu, RAM ve SSD hariç.

Anca RAM'i ve SSD'yi yükseltirsin ama pek bir şey değişmez.

OC yapabilirsin.

Hariç dediğin parçalar dışında ekleyebileceğin bir parça bulamadım. Ama PC ayarlarını performans modunda ve oyun modunu açarsan belki biraz bile olsa oyunlar da performans katkısı olur ama çok olmaz sanırım.

Sistemde ekran kartı olmadığı için hangi parçayı yükseltirsen yükselt tatmin edici bir performans artışı olmaz. Adamakıllı oyun oynamak için ya yeni bir sistem alacaksın ya da external GPU denen bir olay var ona bakabilirsin ama her laptopta çalışmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onları yapmıştım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…