Mjollnir Kilopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 84 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek SMMM 4 Şubat 2021 #11 Harleen dedi: Windows 10 yazıyor ya orada. Genişletmek için tıkla... 2 bilgisayarı olabileceği ihtimalini düşünmez misiniz?
Harleen dedi: Windows 10 yazıyor ya orada. Genişletmek için tıkla... 2 bilgisayarı olabileceği ihtimalini düşünmez misiniz?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 4 Şubat 2021 #12 ugureryavuz dedi: Hocam herkeste olduğundan emin misiniz ? Bende çıkmıyor. Bende aynı yer onunla ilgili bir şey çıkmıyor ondan düzeltilemez sandım . Genişletmek için tıkla... Windows'un "laptop" olarak tanıdığı her cihazın buna desteği var. Ayarlar ekranında pil ile ilgili ayarların altında, pilde iken parlaklığı azalt şeklinde bir ibare olması gerek. Tikini kaldırın.
ugureryavuz dedi: Hocam herkeste olduğundan emin misiniz ? Bende çıkmıyor. Bende aynı yer onunla ilgili bir şey çıkmıyor ondan düzeltilemez sandım . Genişletmek için tıkla... Windows'un "laptop" olarak tanıdığı her cihazın buna desteği var. Ayarlar ekranında pil ile ilgili ayarların altında, pilde iken parlaklığı azalt şeklinde bir ibare olması gerek. Tikini kaldırın.
Mjollnir Kilopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 84 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek SMMM 4 Şubat 2021 #13 Buradan değiştirmeyi denediniz mi?
M mehmetcan orhan Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 90 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #14 Mjollnir dedi: Buradan değiştirmeyi denediniz mi? Eki Görüntüle 865995 Genişletmek için tıkla... Geç cevap için kusura bakmayın ama Full gözüküyor yine de. fighterofthenightman dedi: Güç ayarlarında, fişe takılı değilken parlaklığı azalt diye bir şey olması lazım, onu kaldırın. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm oldu teşekkür ederim.
Mjollnir dedi: Buradan değiştirmeyi denediniz mi? Eki Görüntüle 865995 Genişletmek için tıkla... Geç cevap için kusura bakmayın ama Full gözüküyor yine de. fighterofthenightman dedi: Güç ayarlarında, fişe takılı değilken parlaklığı azalt diye bir şey olması lazım, onu kaldırın. Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm oldu teşekkür ederim.