U ucankaçanadam Megapat Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #1 PC'yı 1 ay önce aldım. %97 prize takılı dolmuyor diyor. Ne yapayım, yardım eder misiniz? Bazısı koruma sıstemı diyor, doğru mudur? Saygılar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2015
PC'yı 1 ay önce aldım. %97 prize takılı dolmuyor diyor. Ne yapayım, yardım eder misiniz? Bazısı koruma sıstemı diyor, doğru mudur? Saygılar.
M Mehmetcannn Kilopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 663 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #2 ucankaçanadam dedi: PC'yı 1 ay önce aldım. %97 prize takılı dolmuyor diyor. Ne yapayım, yardım eder misiniz? Bazısı koruma sıstemı diyor, doğru mudur? Saygılar. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Yeni cihazlarda öyle, yine de emin olmaz isterseniz kısa bir süre şarjda kullanın sonra yine prize takın doluyor olduğunu göreceksiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2015
ucankaçanadam dedi: PC'yı 1 ay önce aldım. %97 prize takılı dolmuyor diyor. Ne yapayım, yardım eder misiniz? Bazısı koruma sıstemı diyor, doğru mudur? Saygılar. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Yeni cihazlarda öyle, yine de emin olmaz isterseniz kısa bir süre şarjda kullanın sonra yine prize takın doluyor olduğunu göreceksiniz.
Pinkman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 1.416 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #3 Soketin ucuna bakın, yamulma var mı? Tam temas etmiyor olabilir, yani tam taktığınızdan emin olun. Biraz narin takın. Bende de aynı sorun olmuştu, yani kabloyu kontrol edin kısaca.
Soketin ucuna bakın, yamulma var mı? Tam temas etmiyor olabilir, yani tam taktığınızdan emin olun. Biraz narin takın. Bende de aynı sorun olmuştu, yani kabloyu kontrol edin kısaca.
ArGelirBarGider Hectopat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 87 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Ağustos 2015 #4 Kablo sıkıntı olabilir, kablonun ucu kırılmış olabilir.