NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 PC harhangi yüksek boyutlu bir şey yüklersem donuyor ve reset bile atamıyorum açma tuşuna basılı tutup öyle kapatıp tekrar açıyorum? Sebebi nedir?
PC harhangi yüksek boyutlu bir şey yüklersem donuyor ve reset bile atamıyorum açma tuşuna basılı tutup öyle kapatıp tekrar açıyorum? Sebebi nedir?
KS KS NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #11 martinya dedi: 596 GB olan HDD'in sağlığı %60 gözüküyor onda sıkıntı var gibi temp ne kadar dolduğunu gösteriyor o normal yani 596 GB olan HDD de sorun var gibi. Genişletmek için tıkla... ama benim işletim sistemi ve diğer yüklediğim şeyler 1tb de Artı 0 Eksi
martinya dedi: 596 GB olan HDD'in sağlığı %60 gözüküyor onda sıkıntı var gibi temp ne kadar dolduğunu gösteriyor o normal yani 596 GB olan HDD de sorun var gibi. Genişletmek için tıkla... ama benim işletim sistemi ve diğer yüklediğim şeyler 1tb de
martinya Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 217 Çözümler 1 Yer al hoceima fas Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #12 NRXVANA dedi: PC harhangi yüksek boyutlu bir şey yüklersem donuyor ve reset bile atamıyorum açma tuşuna basılı tutup öyle kapatıp tekrar açıyorum? Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... HDD yüksek boyutlu şeylere karşı tepkisini böyle veriyor demek ki yani kendisini böyle rahatlatıyor ne zaman olmaya başladı peki bu sorun? Artı 0 Eksi
NRXVANA dedi: PC harhangi yüksek boyutlu bir şey yüklersem donuyor ve reset bile atamıyorum açma tuşuna basılı tutup öyle kapatıp tekrar açıyorum? Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... HDD yüksek boyutlu şeylere karşı tepkisini böyle veriyor demek ki yani kendisini böyle rahatlatıyor ne zaman olmaya başladı peki bu sorun?
KS KS NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #13 Bu aralar bir kronik sorun var PC kendi kendine tuşa basınca açılmıyor kurtarma veriyor BIOS'tan girip açıyorum. Artı 0 Eksi
Bu aralar bir kronik sorun var PC kendi kendine tuşa basınca açılmıyor kurtarma veriyor BIOS'tan girip açıyorum.
martinya Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 217 Çözümler 1 Yer al hoceima fas Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #14 NRXVANA dedi: Bu aralar bir kronik sorun var PC kendi kendine tuşa basınca açılmıyor kurtarma veriyor BIOS'tan girip açıyorum. Genişletmek için tıkla... HDD'in sağlığında problem var zaten test de bariz ortada bu attığınız SS de altta ki HDD de sorun var gibi sağlığında. Artı 0 Eksi
NRXVANA dedi: Bu aralar bir kronik sorun var PC kendi kendine tuşa basınca açılmıyor kurtarma veriyor BIOS'tan girip açıyorum. Genişletmek için tıkla... HDD'in sağlığında problem var zaten test de bariz ortada bu attığınız SS de altta ki HDD de sorun var gibi sağlığında.
KS KS NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #15 martinya dedi: HDD'in sağlığında problem var zaten test de bariz ortada bu attığınız SS de altta ki HDD de sorun var gibi sağlığında. Genişletmek için tıkla... Ama herhangi bir şey görünmüyor 1TB'de. Artı 0 Eksi
martinya dedi: HDD'in sağlığında problem var zaten test de bariz ortada bu attığınız SS de altta ki HDD de sorun var gibi sağlığında. Genişletmek için tıkla... Ama herhangi bir şey görünmüyor 1TB'de.