PC PUBG Mobile çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

azmiberk

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Amd Hd Radeon 6570
İşlemci
AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor
Bilgisayarım PUBG Mobile sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor. Fakat oyuna gelince öyle olmuyor oyun donuyor donduktan bir 20 25 saniye sonra oyundan atıyor. Fareye basıyorum sıkma sesi geliyor kuzenimle oynarken de denedik beni oyundan attı. (sadece ekran çerçevesi var ekran yok) ben sol tıka bastım ateş ediyordum çözüm olarak ise YouTube'da denemediğim vido kalmadı hiçbiri olmadı. Bir de buraya danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım PUBG Mobile sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor. Fakat oyuna gelince öyle olmuyor oyun donuyor donduktan bir 20 25 saniye sonra oyundan atıyor. Fareye basıyorum sıkma sesi geliyor kuzenimle oynarken de denedik beni oyundan attı. (sadece ekran çerçevesi var ekran yok) ben sol tıka bastım ateş ediyordum çözüm olarak ise YouTube'da denemediğim vido kalmadı hiçbiri olmadı. Bir de buraya danışmak istedim.
Sanallaştırma açık mı?

Hocam gameloop üzerinden oynuyorsanız. Eskiden bir muhabbet olmuştu 64bit ten 32 ye çekin diye belki kullandığınız gameloop sürümü doğru değildir. Tabii gameloop kullanıyorsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı