Sıkıntı CS'de olmuyor 1060 6G ekran kartı kullanıyorum. PUBG girince crash esnasında artifact oluyor ve oyun crash veriyor. 600W +80Plus kullanıyorum. Güç kaynağıyla alakası var mı? Ultra alınca 5 10 sn sonra crash veriyor düşük alınca 20 sn sonra yani, grafiklere göre crash verme süresi değişiyor.
Ve artifact oluyordu. Ekran kartını yolladım. Termal macununu değiştirmişler PUBG'da bir sıkıntı görememişler. Bana video da çektiler. Acaba PSU'dan olma ihtimali var mı? Arızalı veya yetersiz yorumlarınızı bekliyorum. Onlar 750W ile denemişler servis PUBG'da. Bu ekran kartına 600 +80 Plus düşük gelme ihtimali var mı veya arızalı olması? Garantileri devam ediyor.
Sistemi yenimi topladınız? Eskiden böyle bir sorun var mıydı? psu bana göre yeterli gibi ama oyun ssd ye kuruluysa, ssd de kaç gb kadar yer kaldı? Diskler dolu olursa böyle sorunlar çıkabilir. Ayrıca csgo ekran kartına çok ihtiyaç duymaz işlemciyi öncelikli tutar. Ekran kartı driverlarının güncel oldugundan emin olun.
Valla sisteminizde uyumsuz bir parçada görmedimki ne diyeyim. PSU yeterli güç sağlayamıyor desem sistem kapanırdı veya restart atardı kendine ama öyle birşeyde yok. Sadece bu oyunda yapıyorsa oyun sorunlu olabilir Steam'den Oyun Dosyalarını Doğrulamayı deneyin.