noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 28 Mart 2021 #1 PC'me böyle mesajlar gelmeye başladı. Nasıl temizlerim bu virüsü?
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 28 Mart 2021 #2 Google'den girdiğin sitelerden açtığın bildirim reklamları sanırım bunlar, bildiğim kadarıyla Google'yi ayarlardan sıfırlarsan düzelebilir.
Google'den girdiğin sitelerden açtığın bildirim reklamları sanırım bunlar, bildiğim kadarıyla Google'yi ayarlardan sıfırlarsan düzelebilir.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 28 Mart 2021 #3 Virüs değil bunlar. Bildirim. Bildirimleri ayarlardan engelleyebilirsiniz.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 28 Mart 2021 #4 ExomPomoDq dedi: Google'den girdiğin sitelerden açtığın bildirim reklamları sanırım bunlar, bildiğim kadarıyla Google'yi ayarlardan sıfırlarsan düzelebilir... Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde oldu. İzin verdiğim bildirimleri kapattım ama Kaspersky Free indirip tarama yapacağım. 312971 dedi: Virüs değil bunlar. Bildirim. Bildirimleri ayarlardan engelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Ne olur ne olmaz diye Kaspersky Free ile tarama yapacağım.
ExomPomoDq dedi: Google'den girdiğin sitelerden açtığın bildirim reklamları sanırım bunlar, bildiğim kadarıyla Google'yi ayarlardan sıfırlarsan düzelebilir... Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde oldu. İzin verdiğim bildirimleri kapattım ama Kaspersky Free indirip tarama yapacağım. 312971 dedi: Virüs değil bunlar. Bildirim. Bildirimleri ayarlardan engelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Ne olur ne olmaz diye Kaspersky Free ile tarama yapacağım.
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 28 Mart 2021 #5 noclip dedi: Evet o şekilde oldu. İzin verdiğim bildirimleri kapattım ama Kaspersky Free indirip tarama yaapcağım. Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok ama genede sen bilirsin. Bunlar telefona da gelir aynı maille falan bağladıysan.
noclip dedi: Evet o şekilde oldu. İzin verdiğim bildirimleri kapattım ama Kaspersky Free indirip tarama yaapcağım. Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok ama genede sen bilirsin. Bunlar telefona da gelir aynı maille falan bağladıysan.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 28 Mart 2021 #6 ExomPomoDq dedi: Bence gerek yok ama genede sen bilirsin. Bunlar telefona da gelir aynı maille falan bağladıysan. Genişletmek için tıkla... Ses için bir şey indirmek istiyordum ve bildirimlere izin verdim bu şekilde oldu. Peki aşağıdaki 'Bu site arka planda güncellendi' nedir?
ExomPomoDq dedi: Bence gerek yok ama genede sen bilirsin. Bunlar telefona da gelir aynı maille falan bağladıysan. Genişletmek için tıkla... Ses için bir şey indirmek istiyordum ve bildirimlere izin verdim bu şekilde oldu. Peki aşağıdaki 'Bu site arka planda güncellendi' nedir?
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 28 Mart 2021 #7 noclip dedi: Ses için bir şey indirmek istiyordum ve bildirimlere izin verdim bu şekilde oldu. Peki aşağıdaki 'bu site arka planda güncellendi' nedir? Genişletmek için tıkla... Maalesef onla ilgili bir bilgim yok. Bir şey indirmek içinde bir şeye onay vermenize gerek yok böyle bildirim vb. şeylere onlar %100 virüs oluyor.
noclip dedi: Ses için bir şey indirmek istiyordum ve bildirimlere izin verdim bu şekilde oldu. Peki aşağıdaki 'bu site arka planda güncellendi' nedir? Genişletmek için tıkla... Maalesef onla ilgili bir bilgim yok. Bir şey indirmek içinde bir şeye onay vermenize gerek yok böyle bildirim vb. şeylere onlar %100 virüs oluyor.