Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 13 Ekim 2021 #21 glikojen dedi: Telefon var ise siteye telefondan girip yapabilir misiniz yani modemin dibine gidip yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz geç olduğu için özür dilerim, speedtest'in mobil uygulamasını indirmek zorunda kaldım sunucu değiştirebilmek için. Sonuç;
glikojen dedi: Telefon var ise siteye telefondan girip yapabilir misiniz yani modemin dibine gidip yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz geç olduğu için özür dilerim, speedtest'in mobil uygulamasını indirmek zorunda kaldım sunucu değiştirebilmek için. Sonuç;
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.339 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 13 Ekim 2021 #22 Moon 21 dedi: Biraz geç olduğu için özür dilerim, Speedtest'in mobil uygulamasını indirmek zorunda kaldım sunucu değiştirebilmek için. Sonuç; Eki Görüntüle 1188628 Genişletmek için tıkla... Gayet iyi değerler. İster modemi, ister routeri kullanabilirsiniz.
Moon 21 dedi: Biraz geç olduğu için özür dilerim, Speedtest'in mobil uygulamasını indirmek zorunda kaldım sunucu değiştirebilmek için. Sonuç; Eki Görüntüle 1188628 Genişletmek için tıkla... Gayet iyi değerler. İster modemi, ister routeri kullanabilirsiniz.
Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 13 Ekim 2021 #23 glikojen dedi: Gayet iyi değerler. İster modemi, ister routeri kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, zaman ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim.
glikojen dedi: Gayet iyi değerler. İster modemi, ister routeri kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, zaman ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.339 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 13 Ekim 2021 #24 Moon 21 dedi: Teşekkürler, zaman ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil .
Moon 21 dedi: Teşekkürler, zaman ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil .