PC S4'ü Görmüyor

onurtri

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bende bir galaxy s4 var (romlu). Plizh touch da yukledim. ROM'u kaldırıp stock ROM yüklemeye karar verdim. Plizh ekranından yeni ROM yüklemek için sil dedim, sonra romu yüklemeye çalışınca dosya bozuk dedi. Dolayısıyla telefon açılmıyor. Download moda alıp bilgisayara baktığımda ne bilgisayar ne de odin telefonu görmüyor. Driverlari yukledim gene tik yok. Kies yukledim gene tik yok. En son çare hafıza kartı alıp ona ROM dosyasını atıp telefona atsam telefon görür mü? Eğer görmezse ne yapabilirim ? Servise gondersem kaç TL masraf
çıkar ? Şimdiden tesekkur ederim.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun arkadaşımın Galaxy S2' sinde vardı. Ankara' ya gitti geldi ancak yine olmadı. Son çare 80 tl' ye anakartı değiştirdik.

S2' de görmedi. Sd kartın içine dosyayı at, ''install zip from'' seçeneğinde gözükürse tek yol oradan yapabilirsin ama gözükmez ise sıkıntı büyük.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı