alisaid99 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 İntel İ7 12650H 8*2 Samsung Ram 1 TB Samsung NVMe SSD Razer DeathAdder V2 Pro Razer BlackShark V2 Pro Razer Gigantus V2 DualSense Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 1 haftalık bilgisayarım şu an şarjda gözüküyor. Fakat şarj aynı seviyede kalıyor. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
1 haftalık bilgisayarım şu an şarjda gözüküyor. Fakat şarj aynı seviyede kalıyor. Yardım edebilir misiniz?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 alisaid99 dedi: 1 haftalık bilgisayarım şu an şarjda gözüküyor. Fakat şarj aynı seviyede kalıyor. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 80'de mi kalıyor? Eğer öyleyse bu bir sorun değil. Cihazların pil ömrünü korumak amacıyla tasarlanan bir sistem.
alisaid99 dedi: 1 haftalık bilgisayarım şu an şarjda gözüküyor. Fakat şarj aynı seviyede kalıyor. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 80'de mi kalıyor? Eğer öyleyse bu bir sorun değil. Cihazların pil ömrünü korumak amacıyla tasarlanan bir sistem.
alisaid99 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 İntel İ7 12650H 8*2 Samsung Ram 1 TB Samsung NVMe SSD Razer DeathAdder V2 Pro Razer BlackShark V2 Pro Razer Gigantus V2 DualSense Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 Adrastos dedi: 80'de mi kalıyor? Eğer öyleyse bu bir sorun değil. Cihazların pil ömrünü korumak amacıyla tasarlanan bir sistem. Genişletmek için tıkla... Hayır Şarj % kaçta kaldıysa onda duruyor mesela şuan %92 de. MSI Battery Calibration sayesinde pc şarj almaya başladı böyle bi sorunu olan ve MSI kullananların haberleri olsun. Son düzenleme: 3 Ağustos 2023
Adrastos dedi: 80'de mi kalıyor? Eğer öyleyse bu bir sorun değil. Cihazların pil ömrünü korumak amacıyla tasarlanan bir sistem. Genişletmek için tıkla... Hayır Şarj % kaçta kaldıysa onda duruyor mesela şuan %92 de. MSI Battery Calibration sayesinde pc şarj almaya başladı böyle bi sorunu olan ve MSI kullananların haberleri olsun.