PC satılıp konsol alınmalı mı?

Aryean

Yoctopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart:Gigabyte Ga-Z170X Gaming 3
İşlemci:İntel İ5 7400
Ram:8x2 Gb 3200 Mhz
Psu:Cougar 850W 80+ Bronze BXM-850
Ssd:240 Gb Bugatek
Hdd 1TB
Şöyle bir sistemim var, bilgisayarcılara sorduğumda 6-7 bin TL'ye alırım diyorlar. Cebimde de 6800-7000'e yakın para var. Sizce satıp alınır mı? Yoksa direkt yanına Xbox One X falan alsam nasıl olur?
Konsolda oynayacağım oyunlar Warzone, Fortnite, Wukong Black Myth Vb. oyunlar.

Sistem.
Anakart: Gigabyte GA-Z170X Gaming 3
İşlemci: Intel i5 7400.
RAM: 8x2 GB 3200 MHz.
PSU: Cougar 850W 80+ Bronze BXM-850
SSD: 240 GB bugatek.
HDD 1TB.

Bu biraz sana bağlı. Ben bilgisayarımın yanına ps5 aldım. Açıp oynayasım gelmiyor hiç. Yine bilgisayarda takılıyorum. Biraz senin beklentine bağlı olmakla birlikte bilgisayarı satmak pişmanlık yaratabilir.

Konsolda, oyunlara da para verilmesi zorunlu olduğu için konsol tarafına pek sıcak bakmıyorum bu yüzden.

Bunu 7'ye satıp üstüne 7 daha ekleseniz bile yeni nesil oyunları oynayamayacaksınız en kötü Series S almalısınız Wukong, GTA6 gibi yeni nesil oyunlar için. Bence kalsın biraz daha biriktirip öyle satarsınız Series S alırsınız.

Konsolda, oyunlara da para verilmesi zorunlu olduğu için konsol tarafına pek sıcak bakmıyorum bu yüzden.

O konuda PlayStation tarafında PS Plus alacağım şu anda Game Pass aboneliğim var halihazırda.

Bunu 7'ye satıp üstüne 7 daha ekleseniz bile yeni nesil oyunları oynayamayacaksınız en kötü Series S almalısınız Wukong, GTA6 gibi yeni nesil oyunlar için. Bence kalsın biraz daha biriktirip öyle satarsınız Series S alırsınız.

Sarı siteden 9-10 bin liraya Series S'ler varmış aklımda 0 almak yok zaten.

Şöyle bir sistemim var, bilgisayarcılara sorduğumda 6-7 bin TL'ye alırım diyorlar. Cebimde de 6800-7000'e yakın para var. Sizce satıp alınır mı? Yoksa direkt yanına Xbox One X falan alsam nasıl olur?
Konsolda oynayacağım oyunlar Warzone, Fortnite, Wukong Black Myth Vb. oyunlar.

Sistem.
Anakart: Gigabyte GA-Z170X Gaming 3
İşlemci: Intel i5 7400.
RAM: 8x2 GB 3200 MHz.
PSU: Cougar 850W 80+ Bronze BXM-850
SSD: 240 GB bugatek.
HDD 1TB.
Hayır.

One X değil de en az Series S alsanız daha iyi olur.

Bu biraz sana bağlı. Ben bilgisayarımın yanına PS5 aldım. Açıp oynayasım gelmiyor hiç. Yine bilgisayarda takılıyorum. Biraz senin beklentine bağlı olmakla birlikte bilgisayarı satmak pişmanlık yaratabilir.

12 yıl boyunca bilgisayara bağlı kalınca bilmiyorum sıkılmış gibiyim şu sıralar çoğu oyunuda tek başıma oynadığım için.

@Aryean, elinizdeki bilgisayar gündelik işler için yeter. Oyun işini de o şekilde halledecekseniz, bilgisayarı satmadan yanında konsol alabilirsiniz.

One X değil de en az Series S alsanız daha iyi olur.

Bilgisayarın yanına almaya kalkışırsam One X alırım ama satıp almaya kalkışırsam Series S alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı