PC satıp PS4 almak

438943

Kilopat
15 gün önce bir PC aldım 3.500 TL aizen gx 71 N11'den çöp gibi resmen Turbox her şeyi ve bu PC'yi iade edebilirsem iade edip veya satıp aynı fiyata PS4 almak mantıklı mı? Veya sizin önerdiğiniz PC'den almak.

Ben şahsen PC oyunlarından ya da aynı oyunu PC'de oynamaktan daha fazla keyif alıyorum. Bu size kalmış bir şey. Ama ben de hazır bir sistem almanızı önermezdim. Yine PS4 fiyatına PS4 kadar iyi veya daha iyi PC toplanabilir.

Hocam bileşenlerden belli ama hangi marka olduğu.

Şöyle söyleyeyim özelliklerinde Turbox'tan bahsetmiyor ve aynı satıcıdan başka PC alanların bileşenlerinde hiç Turbox yok banamı denk geliyor acaba.
Ben şahsen PC oyunlarından ya da aynı oyunu PC'de oynamaktan daha fazla keyif alıyorum. Bu size kalmış bir şey. Ama ben de hazır bir sistem almanızı önermezdim. Yine PS4 fiyatına PS4 kadar iyi veya daha iyi PC toplanabilir.

Peki 3500'e monitörlü klavye mouseli PC var mı?
İade etme hakkınız 14 gün diye biliyorum. Muhtemelen artık iade olmaz ama satabilirsiniz.

İade edebiliyorum edeyim mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı