PC satıp PS4'e geçmek

alpsocaks

Hectopat
Arkadaşlar sistemim:

MSI A68HM-E33V2
RX 550
4GB DDR3 RAM
500 GB HDD
500W PSU
Athlon X4 840 işlemci

Bu sistem şu an bana yetmiyor ve bazen çok dalgalı FPS'ler oluyor. Bazen ise oyunlarda kasma yapıyor. Ya bu sistemi yükseltip Ryzen odaklı bir sistem kuracağım, ya da satıp PS4 alacağım. Full HD Hp 22 es monitörüm var, yepyeni. Sizce satmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuracağınız sistemin bütçesine göre değişir. Hiçbir zaman konsol almayı önermezdim ama şu an donanım fiyatları gerçek anlamda konsol fiyatlarının 2-3 kat ötesine geçmiş durumda.

Ne tarz oyunlara ilgin var?

Dolar ve Euro düşecek gibi durmuyor.
Exclusive takıntın yoksa Playstation uzak durmanı öneririm.
En azından aylık üyelik ile oyun oynatan Game Pass ve Origin Access sistemleri olduğundan dolayı Xbox konsolunu öneririm.

4GB RAM ile çoğu oyunda drop yersiniz. RX 550'de GT 1030 performansı veriyor. Bence sistemi yükseltmelisiniz.

Kardeşim bütçen varsa yeni PC al derim. Ama eğer butcen kisitliysa ve oyun oynamak istiyorsan PlayStation 4 almanı tavsiye ederim. Gerçi PlayStationlar da pahalandi ama illa sıfır almak zorunda değilsin. 2.el de bakabilirsin. 2.ele 1000 TL'ye falan rahat bulursun. Kutulu oyun almak istiyorsan kutulu oyunları da 2.el almanı tavsiye ederim çünkü sıfırları çok pahalı. Veya dijital olarak da PlayStation Store'dan indirimler varken ucuza satın alabilirsin. Yani diyeceğim o ki tekrardan PC toplamaya kalksan pahalıya patlar. Dolar zaten uçmuş gitmiş bence PlayStation 4 al derim.

Eğer pc toplayacaksam bu elimdekileri satıp

Ryzen 3 1300x
Rx550 (satmayacağım ekran kartînı)
8gb ddr 4 ram
Power boost Unique serisi g1030 kasa
1 tb harddisk +250 gb ssd li bir sistem kuracağım ve Btf1, Csgo, Lol, Gta5, The crew , Cod ww2, doom gibi oyunları oynuyorum yada Ps4 alacağım herhangi bir takıntım yok akıcı şekilde güzel grafiklerle oynamam yeterli.

Öncelikle grafikler için normal PS4 yerine PS4 Pro almanı öneririm. Yazdığınız sistem iyi güzelde ekran kartı biraz düşük kalmış gibi. Monitörünüz kalabilir. Şuanki yazdığınız sistem için ileride ekran kartı koyabilirseniz PC alın, ama derseniz şimdi alacağım birkaç yıl ekleme yapmayacağım, PS4 alın.

Grafik takıntın varsa PS4 Pro alabilirsin. Zaten normal PS4'te de çamur gibi görsellik yok. Genel görüşün aksine PS4 çok güçsüz bir cihaz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…