PC satıp PS5 alınır mı?

blaiteans

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 12. sınıf öğrencisiyim ve şu anki bilgisayarımı oyun oynamak ve dizi izlemek dışında kullanmıyorum. YKS'ye hazırlanmaya başlayacağım evde dizi izlemek istersem ekstra bir laptopum var (biraz eski olduğu için oyun açmıyor ve ayrıca üniversitede ekstra bir oyuncu laptopu almayı planlıyorum) şu anki bilgisayarımın özellikleri ise NVIDIA GTX 1650 Super 4 GB ekran kartı, i5 10400F işlemci, 16 GB RAM, 512 SSD ve 1TB hard disk. Sizce PC mi satıp PS5 alınır mı? (Sanırım kasım ayında PS5 Pro tanıtılacak.)

Son düzenleyen: Moderatör:
bence uyumlu bir ekran kartı al oyuncu laptopı almak yerine

Yerinde olsam zaten sınav senemde olduğumdan paramı dolara ya da Euro'ya yatırıp bir kenarda tutardım. Sınav bitince de duruma göre PS5 Pro'ya da sistemi yükseltirdim.

PC'ni sadece dizi ve oyun oynamak için kullanıyorsan PS5 iyi bir tercih ama ben PS5 önermem.

Bence uyumlu bir ekran kartı al oyuncu laptopı almak y

Yerinde olsam zaten sınav senemde olduğumdan paramı dolara ya da Euro'ya yatırıp bir kenarda tutardım. Sınav bitince de duruma göre PS5 Pro'ya da sistemi yükseltirdim.

PC'ni sadece dizi ve oyun oynamak için kullanıyorsan PS5 iyi bir tercih ama ben PS5 önermem.

Yani PlayStation'a gelen oyunların PC'ye gelmesini beklemekten sıkıldım birazcık. Zaten bu yazdan sonra günde 1 saat belki zor oyun oynayacağım YKS'den dolayı ve sistemimde yeni oyunları kaldırmıyor o yüzden emin olamadım.

Birazcık daha para ekleyip PS5 Pro'ya da göz atmanı öneririm.

Birazcık daha para ekleyip PS5 Pro'ya da göz atmanı öneririm.

Yani henüz çıkmadı Kasım'da tanıtılacak ve PS5'ten %45 kadar daha iyi performans vereceği söyleniyor çıkmasıda 2025'i bulur zaten. Büyük ihtimalle GTA 6'dan birkaç ay önce çıkar.

Al o zaman zaten sebebin varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…