PC satıp PS5 alınır mı?

KremJanti

Kilopat
Merhaba, şu anki sistemim Ryzen 5 5600 ve RX 6700'lü bir sistem fakat ekran kartımın çıkardığı sorundan dolayı pek çok oyun oynayamıyorum hata veriyor. Yenisi alınması lazım ve şu an 15 16k şeklinde. Bende PC'yi satıp PS'ye geçmeyi düşünüyorum. İşimden dolayı günde 2 3 saat zaman ayırabiliyorum ve tek oynadığım FIFA ve Battlefield sizce mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Fifa ve BF oynuyorsan yapacağın en mantıklı hareket olur dostum.

Sadece Fifa ve BF oynuyorsan mantıklı olabilir. Fakat Gta 6 gibi bir hevesiniz varsa Ps5 artık kaç fps oynatacaksa sizin için bir fırsat olabilir.

Sadece Fifa ve Battlefield oynuyor olsan bile her ay multiplayer oynayabilmen için Ps Plus üyeliği alman gerekli. En düşük fiyatı da 170 TL civarlarında olması gerek. Bunu kimse söylemiyor sadece mantıklı diyorlar. Siz bu parayı her ay veririm yada yıllık alırım diyorsanız geçin tabii. Yalnız Battlefield yada benzeri oyunları gamepad ile rahat oynayabiliyor musunuz? Oynayamıyorsanız onda da zorlanıp sıkılabilirsiniz. Yada zaman verip alışmak için çabalarsınız. Gta 6'yı da önceden oynamak istiyorsanız Ps5 alabilirsiniz bu arada. Ama tavsiyem diskli sürüm alın. Gta 6 çıkınca kutulu alırsınız bir müddet sonra belki satmak istersiniz elinizde kalmaz hem verdiğiniz tüm para. Bunu başka oyunlar içinde yapabilirsiniz. Pc'deki ekran kartını güncelleyip o şekilde de yolunuza devam edebilirsiniz bu arada. Burada karar bunları düşünüp sizde olacak.

FIFA'yı TV'den oynayınca monitöre kıyasla daha eğlenceli geleceğini düşünüyorum. Ambiyansı daha güzel oluyor. Online oynuyorsan üstte ki arkadaşın da belirttiği gibi aylık veya yıllık üyelik alman gerekiyor fakat bu üyelikleri sadece online oynayabilmek için almıyorsun, aynı zamanda oyun kütüphanesine erişebiliyorsun.

Senin için en mantıklısı konsol zaten hocam. PS5 çok güzel olur ama daha az para harcayayım diyorsan ikinci el Series S bak derim. O bile seni uzun yıllar götürür.

Evet bende şöyle ekstra olarak açıklayayım. Plus extra, Plus Deluxe, Plus Essential sürümleri var. Essential sürümünde Online oyunlara erişimin oluyor bir de her ay Plus üyelerine verilen 3-4 PS4 ve PS5 oyunlarını kütüphanene ekliyorsun. Deluxe sürümünde Essential sürümünde olanlarla birlikte Plus oyun kütüphanesine erişimin oluyor. İçerideki var olan tüm oyunları oynabilirsin üyeliğin devam ettiği sürece. Extra sürümünde de Essential ve Deluxe sürümünde olan içeriklerle birlikte bir de bazı ekledikleri yeni çıkmış oyunların demolarını oynayabiliyorsun bir de PlayStation klasik kütüphanesine erişim sağlıyorsun. O kütüphanede de PS1 PS2 varsa PS3 oyunları, artık ne kadar içeriye oyun eklemişlerse onlara erişim sağlıyorsun. Ama o kısımda pek kayda değer iyi oyun yoktu 2 ay öncesine kadar baktığımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…