PC satıp PS5 alınır mı?

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Arkadaşlar 2 ay kadar önce konsolumu satıp çok büyük ümitler ile PC topladım fakat bir Call of Duty Modern Warfare 2 oynamak için 3 gündür çekmediğim çile kalmadı. Cutsene girince FPS dropları yaşanıyor, cutsene 2 dk ise 30 saniye falan dona dona gidiyor. Çözümü de yok sanırım. 3 gündür her şeyi denedim ama olmadı. Oyunu daha az drop girsin diye 60 FPS de oynuyorum ve 120 FPS falan varken oyun kasıyor gibi geliyor.
Sizce PS5 Slim ya da yurt dışı PS5 Pro alıp PC satılmalı mi, yoksa her şeye rağmen PC'den devam mı edilmeli?

Sistem özellikleri?

4060, 32 GB RAM, Ryzen 5 7500F, 1 TB 7500MHz M.2 SSD.

Memnun değilsen devam etmenin bir anlamı yok. Konsolda daha çok keyif alıyorsan geri dönebilirsin.

Aslında memnunum, Call of Duty harici hiçbir oyunda problemim yok bende anlamadım Call of Duty de mi sorun var yoksa PC de mi çözemedim.

Arkadaşlar 2 ay kadar önce konsolumu satıp çok büyük ümitler ile PC topladım fakat bir Call of Duty Modern Warfare 2 oynamak için 3 gündür çekmediğim çile kalmadı. Cutsene girince FPS dropları yaşanıyor, cutsene 2 dk ise 30 saniye falan dona dona gidiyor. Çözümü de yok sanırım. 3 gündür her şeyi denedim ama olmadı. Oyunu daha az drop girsin diye 60 FPS de oynuyorum ve 120 FPS falan varken oyun kasıyor gibi geliyor.
Sizce PS5 Slim'ya da yurt dışı PS5 Pro alıp PC satılmalı mi, yoksa her şeye rağmen PC'den devam mı edilmeli?

Alınmaz. Ya PC'yi yükselt ya da para biriktir PC'yi satmadan PS 5 al.

PC.

Alınmaz. Ya PC'yi yükselt ya da para biriktir PC'yi satmadan PS 5 al.

PC zaten şu an gayet yeterli gibi, belki yetersiz görürsem 5000 serisi karta geçebilirim o kadar. Fakat dediğiniz gibi yanına PS5 mantıklı olabilir gerek Sony'nin süreli exc oyunlarını oynamak gerekse GTA 6 için mantıklı olabilir.

PC.

PC zaten şu an gayet yeterli gibi, belki yetersiz görürsem 5000 serisi karta geçebilirim o kadar.

5000e geçmeye değmez eğer çok paran yoksa zaten 5090 altı çok kötü olmuş tavsiyem git AMD al.

PC'den konsola geçmeyi çok mantıklı bulmuyorum. PC'de her işini halledersin fakat konsolda yapabilececklerin çok sınırlı. Ek olarak PS oyunlarınında eninde sonunda PC'ye çıktığını varsayarsak hiç mantıklı olmuyor. PC'den devam bence.

Aslında Call of Duty harici problemim yok, Steam, Epic gibi avantajlar da hoşuma gitmiyor değil, fakat nedense Call of Duty'nin her oyununda problem yaşıyorum, cutseneler de drop oluyor ve çok rahatsız ediyor.

Sizce PS5 Slim ya da yurt dışı PS5 Pro alıp PC satılmalı mi, yoksa her şeye rağmen PC'den devam mı edilmeli?
Satıp Ps5 ya da Xbox X e geçebilirsin. PC e iş amaçlı çok çok ihtiyacın varsa 15k ya bir Notebook alır geçersin. Hem konforun artar. Oyunu keyif için oynuyor bundan maaş almıyorsan çok düşünmene gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı