PC satıp PS5 alınır mı?

Sırf Cod için Ps5 alma bence eğer bütçen kısıtlıysa. Bütçen varsa Ps5 al. Ama Pc'yi satma bence. Birde gamepad ile rahat oynayabiliyor musun Cod'u oynuyorsan sorun yaşamazsın. Cod oyunlarında genel bir optimizasyon problemi var. Pc tarafında. Güncelleme ile düzelir. Geçtiğimiz 3 sene boyunca bende Warzone, Mw2 ve Mw3 multiplayer oynadım. Ara sahnelerde donma problemleri benimde başıma bazen gelmişti. Ekran kartım 3060 ti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodan grafik ayarları bir dene istersen. Bende bu kanalın videolarına bakıp yapardım hep ayarları. Sistemin oyunu çok rahat yüksek fps'lerde oynatabilecek düzeyde.

Son düzenleme:

Bunu düşünebilirim teşekkürler.

Sistem özellikleri nedir? Darboğazlı bir sistem toplamış olabilirsin.

Gamepad ile biraz oynayabiliyorum hikayeli oyunları onun harici çok zorlanıyorum, PC yanında PS5 alsam da PS5 ten oyun ne kadar oynarım bilmiyorum PC de Steam ve Epic Games kutuphanemde çok oyun var ve PS5 oyun fiyatları çok pahalı, dediğiniz gibi sırf CoD için PS5 biraz abartı gibi video yu izleyip bakacağım tekrardan, teşekkürler.

Sistem özellikleri nedir? Darboğazlı bir sistem toplamış olabilirsin.

Ryzen 5 7500F, DDR5 32 GB RAM, 4060 8 GB, 1TB M.2 SSD.

Büyük ihtimalle vardır ama yüzde 5 yüzde 10 falandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…