PC sattığım adam rahat bırakmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay 20 liralık kumanda değil. Karşıdaki insanı adam yerine koyup mesajlarına iki dakika dönmemişsiniz.

İnsan gibi sana defalarca yazmış. Sen bir dakikanı ayırıp bakma tenezzülüne bile girmemişsin. 24 saat beşik sallamıyorsundur herhalde.

Satışı yaparken anında cevap verip sattıktan sonra cevap vermezseniz dolandırıcı olduğunuzu düşünmeyecek çok az insan bulursunuz. Gereksiz büyütmüşsünüz.

Sıfır bir kumanda mı yolladiniz.

burada yazdığın hiç bir şey, senin adama yaptığın vurdumduymazlığı değiştirmeyecek. düşünün ki bir ürün aldınız ve bir sorun oluştu. defalarca yazmanız rağmen satıcıdan mesaj alamıyorsun. ne hissederdin?

enteresen bir bakış açısı, konu kırtırık bir kumanda mı sanıyorsun gerçekten?

Adama seni bir yerlerime takmıyorum demişsin resmen adam sinirlenince yok hayat böyle işlemez ergenlik cart curt triplerine giriosun adamın yerinde peygamber olsa dayanamaz adam gayet sabırlı kalmış.

Adam yaptığı eylemi yargılamanı değil nasıl hareket etmesi gerektiğini sormuş boş mesaj atmayalım öneriniz yoksa.

Yaptığı eylem gereksiz. Gitsin biraz sorgulasın acaba satış yaptığım adam neden beni tehdit ediyor diye. Ayrıca kör müsün dostum herkes git kumandayı ver yazmış daha ne öneri bekleyecek?

Yaptığı eylem gereksiz. Gitsin biraz sorgulasın acaba satış yaptığım adam neden beni tehdit ediyor diye. Ayrıca kör müsün dostum herkes git kumandayı ver yazmış daha ne öneri bekleyecek?
Tehdit eylemi çok mu normalde bir de "neden tehdit ediliyorum" diye sorgulayacak? Normal bir insan tehdide başvurmaz zaten. Karşısındaki insan psikolojik olarak sorunlu biri belli ki.

En iyisini yapmışsın dostum benim. Tehdide karşı olgun davranmışsın açıkçası. Tebrik ederim seni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…